Αθλητικά

15/11/2013 - 19:32

Ματζουράκης :Κουραστήκαμε με τα πήγαινε-έλα

yle="text-align: justify;">Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε για την φετινή χρονιά στην ΑΕΛΚ που την θέλει να ταξιδεύει συνεχώς αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της στην Μυτιλήνη.
Το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα σε αγώνες της Σούπερ Λιγκ με αποτέλεσμα η ΑΕΛ Καλλονής να βρίσκεται εκτός νησιού σε κάθε αγωνιστική.

Μέχρι τώρα έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το ΟΑΚΑ και το Βικελίδης, και ο Γιάννης Ματζουράκης αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- σε συνέντευξη στο ΦΩΣ γι' αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία.

"Σβήνουμε το φως στα δωμάτιά μας στη Μυτιλήνη και το ανάβουμε σε κάποιο ξενοδοχείο εκτός νησιού. Αυτό το πράγμα γίνεται συνέχεια. Αεροπλάνα, ξενοδοχεία. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχουμε έδρα, δεν είναι μόνο ότι ταξιδεύουμε συνεχώς. Αλλά τα ταξίδια αυτά έχουν ιδιαιτερότητες. Τα αεροπλάνα από το νησί είναι λίγα, και ενώ θα θέλαμε να φύγουμε βράδυ, αναγκαστικά φεύγουμε το πρωί. Και στο γυρισμό τα ίδια. Γιατί τότε έχει αεροπλάνο (...)

Ψυχολογική κόπωση; Φυσικά και υπάρχει. Πάρα πολύ. Τα παιδιά κουράστηκαν συνεχώς με τα τα ταξίδια, τα πήγαινε-έλα. Λογικό είναι. (...) Πρόβλημα έχουμε και στο προπονητικό πρόγραμμα. Πώς να κάνεις πλήρη καμπύλη προπονητική όταν τρεις μέρες την εβδομάδα βρίσκεσαι σε ξενοδοχεία και αεροπλάνα; Θέλει ειδική μεταχείριση να αντέξουμε τον Δεκέμβρη διότι τότε θα έχουμε αγώνες Τετάρτη-Κυριακή (....)

Η προσπάθεια που κάνουν όλοι στην ομάδα, ακόμα και οι υπάλληλοι, είναι αξιέπαινη (...) Δεν έχουμε και έσοδα από εισιτήρια. Οικονομική αιμορραγία! Ο πρόεδρος είναι αξιέπαινος που αντέχει, έγραψε ιστορία που ανέβασε την Καλλονή στην Α' και πασχίζει να την κρατήσει εκεί. Όλοι μας προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο και λόγω αυτού του προέδρου"

Μοιράσου το άρθρο!