Αθλητικά

28/11/2013 - 13:41

Ματζουράκης: Τον Ιανουάριο στο γήπεδό μας

yle="text-align: justify;">Ο Γιάννης Ματζουράκης πληροφορείται η Καλλονή θα... επαναπατριστεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δηλώσεις του σε κρητική ιστοσελίδα, ενώ όταν ρωτήθηκε αν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα γίνει στην Μυτιλήνη, απάντησε χαρακτηριστικά: "Έχει και... εκλογές. Μάλλον θα γίνει εκεί".


Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα "athleticradio.gr" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επικείμενες αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ, την ταλαιπωρία των συνεχόμενων ταξιδιών και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία και εν γένει από την πορεία της ομάδα και απο την συμπεριφορά των παικτών που είναι ήρωες. Εχουν την διάθεση και την όρεξη να δουλεύουν παρά τα πολλά ταξίδια", είπε ο Γιάννης Ματζουράκης για τα αλλεπάλληλα ταξίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή της Καλλονής στη φυσική της έδρα: "Θεωρούν πως θα μπούμε γύρω στον Γενάρη. Είναι κρίμα για τον κόσμο της Μυτιλήνης να μην μπορεί να δει από κοντά αυτήν την ομάδα".

Ερωτηθείς αν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα γίνει στην Μυτιλήνη, ο "Ρουμάνος" απάντησε: "Έχει και εκλογές… μάλλον θα γίνει εκεί. Υπάρχει μια κινητικότητα τώρα τελευταία, άσε θα δούμε".

Έπειτα αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: "Δεν μας νοιάζει η Ευρώπη είναι πολύ νωρίς και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Έχουμε ένα στόχο και φροντίζουμε για αυτόν. Με δύο νίκες πας ψηλά και με δύο χαμηλά. Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Μπορώ να πω πως εκτός από ένα δεύτερο όροφο που είναι ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ όλοι οι υπόλοιποι βράζουν στο ίδιο καζάνι".

Εν συνεχεία ρωτήθηκε αν έχει κάνει καλό η κρίση στο πρωτάθλημα: "Έχει κάνει καλό για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ως ένα σημείο. Η δική μας ομάδα δεν έχει εμπειρία και πρέπει να προφυλαχθεί. Δεν είναι σε θέση να δώσει φανέλα σε νεαρούς παίκτες".

Αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του και επικείμενο αντίπαλο, τον ΟΦΗ, ο Γιάννης Ματζουράκης είπε: "Είναι ομάδες που δεν ξεκινούν καλά αλλά μπορούν να τελειώσουν ψηλά. Έχει καλή ομάδα και με την δυναμική που έχει ο κόσμος θα έπρεπε να έχει καλύτερη θέση. Έχει παίκτες έμπειρους και καλούς. Έχει 6-7 που παίζουν συνέχεια σε κάθε παιχνίδι και υπάρχει ομοιογένεια. Η πιο σωστή επιλογή ήταν η επιστροφή στο σπίτι της. Το Παγκρήτιο είναι αχανές. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές. Ο ΟΦΗ εμπνέεται από τον κόσμο του. Έχει βγει μπροστά και είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου".

Κατόπιν κατέθεσε τις αναμνήσεις του από την παρουσία του στον πάγκο της κρητικής ομάδας: "Θυμάμαι πως συνάντησα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Στην οργάνωση και κυρίως πως η ομάδα είχε μπει στο στόχαστρο. Θυμάμαι πολλά παιχνίδια που δεν παίχτηκαν στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να τα καταφέρουμε όμως υπήρχαν τόσα προβλήματα και με τον διχασμό του κόσμου με το παλιό ιδιοκτησιακό  καθεστώς. Παίζαμε σε ένα γήπεδο αχανές, με ένα κόσμο που έβρισε τον ένα και τον άλλο και ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ο ΟΦΗ είχε μπει στο στόχαστρο εκείνη την εποχή και υπήρχε μεγάλο κυνήγι".

Ο Γιάννης Ματζουράκης ρωτήθηκε αν θα είχε αποφευχθεί ο υποβιβασμός σε περίπτωση που ο ΟΦΗ αγωνιζόταν στο Γεντί Κουλέ: "Νομίζω πως ναι. Είναι ένας χώρος που όχι μόνο στηρίζει τους παίκτες και τους ενώνει με τους φιλάθλους, όλοι οι ενδιάμεσοι παράγοντες δεν θα είχαν αυτή την συμπεριφορά".

Για τη συνεργασία του, τέλος, με τον Φανούρη Βατσινά είπε: "Εγώ θα πω το εξής. Λοιδορήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε. Υπήρχαν πολλά προβλήματα που του έπεσαν στο κεφάλι. Εκείνη την χρονιά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Φάνηκε και στη συνέχει η δυσκολία των πραγμάτων. Και για να επανέλθει η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Δεν στηρίχθηκε αυτός ο άνθρωπος και από την ώρα που έφυγε δεν βλέπω πολλούς να στηρίζουν. Μόνο ο κόσμος".

contra.gr

Μοιράσου το άρθρο!