Αθλητικά

07/10/2019 - 07:19

Με το δεξί ο Αιολικός στην Εύβοια

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε πριν από λίγη ώρα από την Χαλκίδα ο Αιολικός, στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Νέα Αρτάκη ένα αποτέλεσμα που βάση συνθηκών κρίνεται θετικό και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια. Ο Αιολικός ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος στο οποίο δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, παρά μόνο σε μια περίπτωση, ενώ είχε και τις δικές του καλές στιγμές με τους Καλόμπο και Τσιπα. Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αιολικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βρονταρά. 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε δεχτεί την πρώτη στο 35ο και ο διαιτητής του έδειξε δεύτερη για… καθυστέρηση στο 47ο σε ένα ελεύθερο. Παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο όμως η ομάδα της Μυτιλήνης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο να κρατήσει το μηδέν, ήταν καλά στημένη πίσω και δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα. Μάλιστα στο τέλος θα μπορούσε να κλέψει το τρίποντο με τον Ματάι να χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Όπως και να χει ο Αιολικός φεύγει από ένα εκτός έδρας ματς με έναν βαθμό και με αυτοπεποίθηση κερδίζοντας χρόνο και περιμένοντας πλέον τον Παλληνιακό την Τετάρτη στον Ταρλά στο εξ αναβολής παιχνίδι.

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς, Λαζαρίδης. Έπαιξαν ακόμα και οι Σφύρλας, Ματάι,  Δρακούλης και Μπάρκας.

 

 

Lesvospost.com/  Τσιντώτας  Στρατής

Μοιράσου το άρθρο!