Αθλητικά

28/03/2016 - 06:33

Μεγάλη νίκη για τον Αιολικό

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αιολικού μετά το άτυχο αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με το ΠΑΟ Βάρδας. Κέρδισε 4-2 τον Παναργειακό.

Στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής έπεσε ο Παναργειακός, καθώς την Κυριακή (27/3) έχασε με το βαρύ 4-2 από τον Αιολικό για την 21η αγωνιστική.
Οι παίκτες του Αιολικού  μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Σίμωση που ήταν αφύλακτος στη μικρή περιοχή, ενώ στο 10' ο Κέρι σέντραρε και ο Κριπιντίρης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.
Οι «λύκοι» μείωσαν στο 30' με πλασέ του Μπούνα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 57' ο Κέρι από πλάγια θέση σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κι έτσι δεν έγινε το 3-1.
Αντίθετα, η ομάδα του Νίκου Παντελή ισοφάρισε με τον Νικλητσιώτη στο 70', αλλά έξι λεπτά αργότερα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ηρακλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 80' οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι, σε σουτ του Σίμωση αυτή τη φορά, ενώ στο 85' αποβλήθηκε και ο Λιόσης για τον Παναργειακό.
Έτσι, με διπλό αριθμητικό πλεονέκτημα ο Αιολικός πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα που σημείωσαν ο Αθανασόπουλος στο 88' και ο Κέρι στο 89', με τους «πράσινους» να μετρούν πια 40 βαθμούς έναντι 43 της πρωτοπόρου Σπάρτης.
Από την πλευρά της, με 38 η ομάδα της Λέσβου παραμένει στην τέταρτη θέση.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Πουρής, Καδής, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Βαγγέλη (66' Σαλταμάρας), Κριπιντίρης, Τσιλιγκίρης (83' Αθανασόπουλος), Μίχος, Σίμωσης, Κέρη, Μανουσάκης (75' Λαλάς).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντελής): Ρίζος, Λιόσης, Κολλαράς, Γεωργίου, Κοντέων (36' Ρότα), Πούτση, Μπούνας, Ηρακλής, Τσόφλιος (59' Ετόφ), Γκατιάγκα, Παντελής (46' Νικλητσιώτης).

Μοιράσου το άρθρο!