Αθλητικά

13/07/2014 - 11:00

Μιχάλης Παυλής: «Το επίδομα αποτελεί ηθικό ζήτημα, όχι οικονομικό»

style="text-align: justify;">Πριν μερικές μέρες το δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ της Λέσβου"  που αναφερόταν στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Μιχάλης Παυλής. Το Contra.gr επικοινώνησε με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ ο οποίος... είναι καλά!
 
 
Η περίπτωση του Μιχάλη Παυλή ευαισθητοποίησε τον κόσμο από την πρώτη στιγμή της γνωστοποίησης του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Το απόγευμα της Παρασκευής είδε το φως της δημοσιότητας μία αναφορά σχετικά με τις δύσκολες μέρες που περνάει ο πρώην άσος της «Ένωσης».
 
Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Παυλή ο οποίος ...είναι καλά, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της αξιολόγησης των επιδομάτων σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας, λέγοντας ότι το ζήτημα δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό και ευχαρίστησε κόσμο και Τύπο για το ενδιαφέρον που έδειξαν.
 
"Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε ένα θέμα που ξέσπασε και εξέπληξε και εμένα τον ίδιο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι καλά. Βρίσκομαι στην ομάδα που αγαπώ, έχω την τιμή και τη χαρά να ασχολούμαι με ένα από τα πιο νευραλγικά κομμάτια της: Τις υποδομές. Επίσης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα με το επίδομα δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό. Αυτό που ζητάω είναι να γίνεται αξιοκρατική αξιολόγηση σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, αφού όσοι αποφασίζουν έχουν μελετήσει καλά τη δυσκολία που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή συγκεκριμένης ομάδας ατόμων. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, τον κόσμο, τον Τύπο ωστόσο θέλω να ξέρουν όλοι ότι είμαι καλά και εύχομαι να υπάρχει η συγκεκριμένη ανησυχία για όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας".

Μοιράσου το άρθρο!