Αθλητικά

10/03/2023 - 14:53

«Μόνο Περήφανος Για Τον ΑΙΟ!»

Τους τελευταίους τρεις μήνες έκανα αναφορές στον Αιολικό ως μια «ιδιαίτερη» ομάδα.

Έχω δει από πρώτο χέρι ορισμένα χαρακτηριστικά εντός και εκτός γηπέδου, που αποτελούν παράδειγμα των ομάδων του που κάνουν πρωταθλητισμό.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΗΓΕΣΙΑ-ΧΗΜΕΙΑ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΠΑΘΟΣ-ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

Πάνω από όλα, ολόκληρος ο οργανισμός μας έχει εργαστεί μαζί, ακούραστα, για να δημιουργήσει ένα οικογενειακό περιβάλλον για όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους πιστούς υποστηρικτές μας.

Αυτή η «ιδιαίτερη» ομάδα έχει παίκτες έμπειρους στο ρόστερ, που πιστεύουν στις ίδιες θεμελιώδεις αρχές με τον οργανισμό μας.

Αυτή η «ιδιαίτερη» ομάδα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες, που πάνω από όλα σέβονται τον οργανισμό και κυρίως τους πιο έμπειρους συμπαίκτες τους.

Αυτή η «ιδιαίτερη» ομάδα αποτελείται από ένα διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό που είναι οι συνεργάτες αυτού του οργανισμού, πάντα πρόθυμοι να ακούσουν και πάνω απ’ όλα πρόθυμοι να μάθουν καθημερινά μέσα από τις δραστηριότητές μας, ώστε να μπορέσουν να γίνουν λίγο καλύτεροι και λίγο πιο δυνατοί μέρα με τη μέρα. Είτε σχετίζεται με τις λειτουργίες του συλλόγου, είτε με τη χημεία και την απόδοση στο γήπεδο, όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε μέρα. Και αυτή είναι μια φόρμουλα επιτυχίας.

Όλος ο οργανισμός μας κατανοεί ότι εκπροσωπούμε το νησί της Λέσβου, αλλά και ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο. Πρέπει να είμαστε το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους οπαδούς μας στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτό για εμάς σημαίνει μια ιδιαίτερη ομάδα, που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αυτό για εμάς σημαίνει μια μεγάλη ηγετική ομάδα.

Και πρέπει όλοι να εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να κερδίσουμε τον σεβασμό των φιλάθλων μας και να βρίσκουμε καθημερινά τρόπους να κερδίσουμε νέους υποστηρικτές και να τους κάνουμε περήφανους για αυτόν τον οργανισμό, έχοντας δεσμευτεί ότι θα λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Γι’ αυτό είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες μας και όλους τους συνεργάτες μου.

Γι’ αυτό είμαι τόσο περήφανος για αυτή τη μικρή επιτυχία που γνωρίζουμε, μετά από 3,5 χρόνια πολλών δοκιμών αλλά και λαθών.

Με μεγάλα όνειρα και πολλά περισσότερα ακόμα να πραγματοποιήσουμε, θα παλέψουμε για κάθε παιχνίδι που απομένει στη σεζόν και με σκληρή δουλειά, λίγη τύχη και τη θέληση του Θεού θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια μέχρι να τελειώσει αυτή η σεζόν. Και μετά θα μπορέσω να αξιολογήσω και να λογοδοτήσω για αυτή την «ιδιαίτερη» ομάδα, την οποία είμαι τόσο περήφανος να εκπροσωπώ ως Πρόεδρος του Αιολικού!

 

Δημήτριος Αντωνάκας

δ

Μοιράσου το άρθρο!