Αθλητικά

05/09/2021 - 22:30

Μπράβο! Επιτυχίες των Μυτιληνιών Κωπηλατών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στη Πολωνία

Η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλη «άνοιξε το χορό» των μεταλλίων κατακτώντας το χάλκινο στο σκιφ ελ βαρών. Η πρωταθλήτρια του ΝΟ Κατερίνης πλασαρίστηκε από το ξεκίνημα της κούρσας στην 3η θέση και διατηρήθηκε εκεί μέχρι το τέλος τερματίζοντας σε 7:47:77 χάνοντας για λίγο το ασημένιο που κέρδισε η Μπέιτς από τη Μ. Βρετανία με 7:46.93 ενώ σχεδόν στο φωτο φινις κέρδισε το χρυσό η Αυστριακή  Τεφεντάλερ με χρόνο 7:46.37.

Την 1η θέση στον Μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών κατέκτησαν οι Στρατός Τριαντάφυλλου του ΝΑΠΣΠΜ ΑΙΟΛΟΣ και Ανδρέας Αθανασιάδης Καούδης με χρόνο 6:29.26 και κατετάγησαν 7οι στη γενική.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έφεραν για μια ακόμα φορά την Ελλάδα ψηλά και τους προπονητές τους ομοσπονδιακούς και σωματειακούς για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειάς τους.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ Του Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ» Μυτιλήνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Κώστας Κουνέλλης

---

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς συγχαίρουν την Μυτιληνιά κωπηλάτρια Ελένη Μαρία Λεβεντέλλη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών η αυλαία του οποίου έπεσε σήμερα Κυριακή στην Κρούζιτσα της Πολωνίας. Η νεαρή αθλήτρια που γαλουχήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και να δοξάζει την Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο. Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στην προπονήτρια και μητέρα της Άννα Ζαχαρίου καθώς και στην ψυχή του Ναυτικού Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια Μαρίνο Ζαχαρίου.

 

----------

Με αφορμή τις επιτυχίες των Λέσβιων Κωπηλατών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ23 στην Πολωνία , ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής ΝΔ του Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην Ελληνική αποστολή στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην κατηγορία Κ23 στην Κρούζιτσα της Πολωνίας.

Ειδικότερα, θα ήθελα να αναφερθώ στη Μυτιληνιά Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών αλλά και στους Στράτο Τριαντάφυλλου του ΝΑΠΣΠΜ ΑΙΟΛΟΣ και Ανδρέα Αθανασιάδη-Καούδη, οι οποίοι  κατετάγησαν έβδομοι στη γενική κατάταξη.

Συγχαρητήρια επίσης και στους προπονητές των αθλητών για τις μεγάλες αυτές επιτυχίες».

Μοιράσου το άρθρο!