Αθλητικά

01/12/2016 - 05:28

Μυτιλήνη και Ρόδος θα φιλοξενήσουν το Διεθνές Τουρνουά Τένις Juniors I.T.F. Κ 18

Η Ρόδος  και η Μυτιλήνη , θα είναι οι δύο  Ελληνικές  πόλεις  που θα διοργανώσουν το  Διεθνές  Τουρνουά  τένις  I.T.F. International Tennis  Federation  JUNIORS  K 18 Αγοριών  και Κοριτσιών το φθινόπωρο του 2017.

Η από κοινού  απόφαση της Ε.Φ.Ο.Α. , του Ομίλου  Αντισφαίρισης  Λέσβου και του Δήμαρχου μας  Σπύρου  Γαληνού,  ανάληψης  διεθνών  αγώνων ,  έχει να κάνει  περισσότερο με την οικονομική τόνωση της πόλης  μας  και την Διεθνή  προβολή της , παρακάμπτοντας εμπόδια  ,όπως αυτό του προσφυγικού  προβλήματος,  δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι μπορεί  να αναλάβει η  Μυτιλήνη  αθλητικές  διοργανώσεις  υψηλού  επιπέδου.

Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 7 μέρες  από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου. Εκτιμάται ότι θα έρθουν 250 άτομα εκ των οποίων οι  100  θα είναι διακεκριμένοι  αθλητές  και αθλήτριες  ηλικίας 15 έως 18 ετών  από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ,προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στα γήπεδα τένις της Νεάπολης. Αξιοσημείωτο  είναι ότι όλοι οι αθλητές , συνοδοί, επισκέπτες  ,θα καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα   μετακίνησης  διαμονής και διατροφής τους , συμβάλλοντας έτσι στην υγιή  οικονομία του νησιού μας. Τέλος θα δοθεί η ευκαιρία στους νέους  Έλληνες  αθλητές και αθλήτριες  να αγωνιστούν στην χώρα τους  ενισχύοντας  έτσι την ψυχολογία τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με παρέμβαση  της τοπικής  αυτοδιοίκησης  τόσο  του Δήμου όσο και της Περιφέρειας θα είμαστε  έτοιμοι οργανωτικά και θα φανούμε αντάξιοι του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που καλούμαστε να διοργανώσουμε μαζί με την Ρόδο.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!