Αθλητικά

29/10/2015 - 07:20

Ναυάγιο Καλλονής και στο Κύπελλο.... 4αρα στην Τρίπολη

Με πρωταγωνιστή τον Σκούρτη που σημείωσε δύο γκολ, ο Αστέρας επικράτησε της Καλλονής με 4-0 στην Τρίπολη και ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση στην Τρίπολη. Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς, με πολύ κινητικό τον Νίκο Φερνάντες στο ξεκίνημα. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 21' με ωραίο σουτ του Λανθαρότε, ενώ στο 49' πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων όταν ο αμαρκάριστος Σκούρτης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αστέρας εξακολουθούσε να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, μεταφράζοντας την υπεροχή του σε τρίτο γκολ στο 71' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκούρτη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στην αναμέτρηση. Στο 87' και ενώ όλα είχαν κριθεί, η ομάδα του Βεργέτη κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι, ο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Η Καλλονή δεν κατάφερε να δημιουργήσει επιθετικά, ολοκληρώνοντας το ματς με μόλις 3 τελικές έναντι 15 του Αστέρα.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Μούκαμ, Τσοκάνης (76' Γκρόσιος), Αλόκο, Τορμένα, Χαμντανί, Νίκο, Ντούντου, Σκούρτης, Λανθαρότε, Φούντας (58' Μάσα).

Καλλονή: Δαύκος, Σπυρόπουλος, Κλαντρούμπσκι (74' Κεϊτά), Αντέτζο, Βαλιός, Γιουκαρής (54' Γουέρε Όκο), Μπουρούς, Κρολ (46' Ουνγιαλίδης), Χιντασέλι, Ξυδάς, Χατζηδημητρίου.

Μοιράσου το άρθρο!