Αθλητικά

02/03/2012 - 19:44

"Ναυάγιο" Καλλονής με "τριάρα" στα Χανιά

yle="text-align:justify;">Με τρία γκολ φιλοδώρησε ο Πλατανιάς την Καλλονή στο γήπεδό του στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Football League. Η νίκη της ομάδας των Χανίων με 3-0 την έστειλε ξανά στην κορυφή της κατηγορίας.


Ο Πλατανιάς συνεχίζει απτόητος το... έργο του στην Football League. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά επικράτησαν αρκετά εύκολα αλλά και δίκαια της Καλλονής στα Χανιά με 3-0. Τα γκολ στο ματς που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Μάλεμε έβαλαν ο Μιρτσέτα με πέναλτι στο 2ο λεπτό, ο Ναζλίδης στο 33' με σουτ και ο Μαραγκουδάκης στο 63ο λεπτό πάλι με σουτ.

Ο Μιρτσέτα είχε μάλιστα την ευκαιρία να βάλει και άλλο γκολ καθώς είχε δοκάρι στο 37'. Δοκάρι είχε και η Καλλονή με τον Μαρσέλο στο 81'. Μετά το 3-0 σε βάρος της ΑΕΛ Καλλονής ο Πλατανιάς ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές.

Αυτό το ματς ήταν και το εναρκτήριο της αγωνιστικής. Στην δεύτερη θέση της κατάταξης είναι η ομάδα της Βέροιας η οποία έχει μαζέψει 35 πόντους.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγέωργος (68' Τσοντάκης), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες (78' Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (59' Μαραγκός), Δράμι, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης.
ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος (52' Ταραχούλσκι), Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Ζουρούδης (73' Ντος Σάντος), Μανουσάκης, Λεοζίνιο (77' Σαμπάνης).

Μοιράσου το άρθρο!