Αθλητικά

07/02/2023 - 17:18

Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης: Κοπή πίτας με υψηλές παρουσίες και απολογισμός για το 2022

 Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου την καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας, καθώς και τον απολογισμό για το έτος 2022.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Ν. Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Βουλευτής Ν. Λέσβου, κ. Ιωάννης Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, κ. Στρατής Κύτελης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Β. Αιγαίου, κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος Γρηγόριος Μπουντλιάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσίων και Προγραμματισμού Δήμου Μυτιλήνης, κ. Στρατής Τζιμής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Γιώργος Φλώρος, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Μυτιλήνης, κα Δήμητρα Αλεξανδρή, ο Διοικητής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου, Δημήτρης Παραδέλλης και φυσικά οι αθλητές, οι γονείς τους και οι υποστηρικτές του Ομίλου.  

Ξεχωριστή τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κου Ιωάννη Βράμπα, ο οποίος ταξίδεψε στο νησί μας για να τιμήσει την εξαιρετική χρονιά επιδόσεων του ομίλου και των αθλητών του.  Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα τιμήθηκε η μνήμη του Σπύρου Γαληνού με ένα σύντομο οπτικοακουστικό αφιέρωμα και τιμητική πλακέτα για την συνολική προσφορά του στον Όμιλο. Την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του ΝΟΜ, Τάσος Μπαλής, στον γιο του εκλιπόντος, Μίμη Γαληνό.  Η τελετή ξεκίνησε με χαιρετισμό του κου Χαραλάμπου Αθανασίου, ο οποίος αφού αναγνώρισε την εξαιρετική δουλειά του νέου ΔΣ του ΝΟΜ, εξήρε την επιτυχημένη πορεία της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και συνεχάρη την Μηλένα Κοντού για τις επιτυχίες που έφερε στο νησί μας.

 Ακολούθησε ένας συνοπτικός απολογισμός του ΝΟΜ με τα έργα και τις αναβαθμίσεις των εγκαταστάσεων, με αναφορά στον νέο εξοπλισμό και στην μεγάλη ανακαίνιση του κωπηλατηρίου, όπως και στις ενέργειες εξωστρέφειας του ΝΟΜ που είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των μελών και αθλητών του κατά 80%.


Τιμητική πλακέτα για την ενεργή συμμετοχή τους στην φετινή πορεία του Ομίλου έλαβαν:
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, για το έργο της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων.
Ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης για την επιτυχημένη νομική υποστήριξη του Ομίλου στις αλλεπάλληλες νομικές
προκλήσεις που αντιμετώπισε ο ΝΟΜ το 2022.
Η εταιρεία ΕΛΑΪΤΗΣ catering για την μεγάλη προσφορά – χορηγία κωπηλατικού σκάφους.


Τέλος, για την προσφορά της στο άθλημα της κωπηλασίας βραβεύτηκε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, διά του εκπροσώπου και προέδρου της, Ιωάννη Βράμπα.


Για την σπουδαία συγκομιδή μεταλλίων βραβεύθηκαν:
- Ο Προπονητής του Ομίλου, Αρίστος Βογιατζής
- Η Μηλένα Κοντού για τις μεγάλες επιτυχίες της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο
- Οι Παναγιώτης Αξαρλής, Στρατής Καρέτας, Μάριος Φωτίου για τις επιτυχίες τους σε εθνικό επίπεδο
- Όλοι οι αθλητές που εκπροσώπησαν τον ΝΟΜ στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee