Αθλητικά

25/11/2012 - 17:29

Νέα ήττα για τον Αιολικό

Νέα ήττα για τον Αιολικό

&n

bsp;

Ακόμα μια ήττα γνώρισε ο Αιολικός στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα της Νέας Ιωνίας με σκορ 2-0, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα της Μυτιλήνης ίσως θα πρέπει να θεωρηθεί και επιτυχία -εδώ που φτάσαμε πλέον- ότι κατέβηκε στο γήπεδο απλά για να αγωνιστεί.
 
Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη προβλήματα, οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος ενδεχομένως και να αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Ωστόσο προδόθηκαν ξανά από παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, που έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο εύκολα γκολ. 
 
Αν και το πρώτο μισάωρο ήταν μοιρασμένο, η έξοδος από τον αγωνιστικό χώρο του Γκόντζου λόγω τραυματισμού (20') ανάγκασε τον Κοκκινέλλη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ρίχνοντας στο ματς τον Πετρουζέλλη, ο οποίος βρέθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο γήπεδο, προερχόμενος από τη Σπάρτη όπου υπηρετεί τη στραιωτική του θητεία.
 
Στην ενδεκάδα βρίσκονταν ήδη βασικοί ο επίσης στρατευμένος Καδής, που υπηρετεί στην Αυλώνα και δεν προπονείται εδώ και 10 μέρες με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και ο Σχίζας που βρισκόταν από την Τετάρτη στην Αθήνα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.
 
Με 11άδα ανάγκης λοιπόν, ο Αιολικός άντεξε χωρίς να πληρώσει τα λάθη του στο χώρο της μεσαίας και αμυντικής του γραμμής μέχρι το 32ο λεπτό, όταν ο Ντεντόπουλος δέχθηκε με ευχαρίστηση το "δώρο" της λανθασμένης απομάκρυνσης του Χατζηκυριάκου και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε τη Νέα Ιωνία μπροστά στο σκορ (1-0).
 
Στο 39΄λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 σε ανάποδη κεφαλιά του Μανουσάκη που κόντεψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από κακή συνεννόηση με τον Σουτζόγλου.
 
Στην επανάληψη, ο Αιολικός ήθελε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει απειλητικά στην εστία της Νέας Ιωνίας. Κι όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκιγκουρία (60'), ήρθε από το... πουθενά το δεύτερο γκολ από τον Σαγανά (67'), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Καραμέρη πίσω από το κέντρο, στόπαρε και πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-0.
 
Ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού πάνω σε προσπάθεια του Πετρουζέλλη (76'), ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Δούμπλατζη (82') σε λάθος έξοδο του Ραχιώτη.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Ραχιώτης, Αχμέτ, Παυλίδης, Βιδάλης, Μπιρμπίλι, Γκιγκουρίας, Μουστάκης, Καραμέρης, Ντεντόπουλος (82' Νησαριώτης), Βάσσος (53' Καραγιάννης), Σαγανάς (71' Μπίζας)
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Σχίζας, Μουτζούρης (60' Καλλιμαντζέρος), Καδής, Μανουσάκης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Γκόντζος (20' λ.τρ. Πετρουζέλλης), Μάντζιος
 
πηγή:  sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!