Αθλητικά

15/03/2016 - 14:38

To νέο «παλατάκι» στα Λουτρά (φωτογραφίες)

Π

λήθος κόσμου έδωσε το παρόν στα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου των Λουτρών, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 το απόγευμα και οργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Λουτρών και το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού – Πολιτισμού και Τουρισμού.

Το γήπεδο των Λουτρών ανακατασκευάστηκε πλήρως, τοποθετήθηκε συνθετικός τάπητας, τέρματα, έγιναν διαγραμμίσεις του αγωνιστικού χώρου και διάφορες άλλες εργασίες ευπρεπισμού του γηπέδου.

Στην ομιλία τους τόσο ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, όσο και ο Πρόεδρος των Λουτρών, Βασίλης Μαμώλης, αφού ευχαρίστησαν όλους όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση του έργου, επεσήμαναν, μεταξύ άλλων, πως ένα όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα και ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με σύγχρονες προδιαγραφές, που αναβαθμίζει ουσιαστικά τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας και προάγει τον Λεσβιακό αθλητισμό. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος τόνισε ότι, θα ακολουθήσει η αναβάθμιση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας, ώστε να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για άθληση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αετού Λουτρών, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Αετού που αγωνίσθηκαν σε ομάδες Α’ Εθνικής: Λιαδέλλης Ευάγγελος, Τσουμάκης Αντώνης και Παυλής Μιχαήλ.

Μοιράσου το άρθρο!