Αθλητικά

10/03/2013 - 18:34

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ  Καλλονής 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ΑΕΛΚ  από το Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου αντιμετώπισε τη Νίκη Βόλου για την 26η αγωνιστική της Football League.

 
Το τελικό 0-0 αδικεί την ομάδα της Λέσβου καθώς στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ ανέβασαν στροφές, είχαν την κατοχή της μπάλας και κυνήγησαν αρχικά με αντεπιθέσεις και όσο περνούσε ο χρόνος οργανωμένα, το γκολ της νίκης έχοντας περιορίσει τη Νίκη Βόλου στα καρέ της. Οι Λεοζίνιο και Γάλας έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πάρει η ομάδα μας ένα σπουδαίο διπλό στο Βόλο.
 
Τώρα η ΑΕΛΚ μας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (17 Μαρτίου) με τον πρωτοπόρο Εργοτέλη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ.
 
Στην εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Τετάρτης η ομάδα της ΑΕΛΚ έχει ρεπό.
 
Συνθέσεις
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Σαμαράς, Κοντοδήμος, Χατζής, Πουρτουλίδης, Κυριάκος (63' Τάντιτς), Σκούφαλης, Παππάς (80' Τζιώρας), Φλίγκος (56' Ουέλινγκτον)
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (90' Σιλιγαρδάκης), Λαμπρόπουλος, Μαρτσέλο, Λεοζίνιο, Κάντζι (65' Μάρα), Μανούσος (78' Γάλας), Ντιμπαλά, Κριπιντίρης

Μοιράσου το άρθρο!