Αθλητικά

04/05/2012 - 07:01

O Αιολικός "ναυάγησε" στη... Σαλαμίνα!

Τέλος στην αγωνία για την έκβαση του πρωταθλήματος έβαλε από μόνος του ο Αιολικός, που υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία μέσα στο Γήπεδο Περάματος κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας (1-1) και σε συνδυασμό με τη νίκη του Αχαρναϊκού επί του Αστέρα Βάρης (1-0), απομακρύνθηκε πλέον πέντε βαθμούς από την κορυφή έχοντας και ένα ματς περισσότερο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης τα έκανε όλα σωστά μέχρι που... έβαλε το γκολ ο Αχαρναϊκός στο Μενίδι. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα αποσυντονίστηκε, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος και στο τέλος δέχθηκε και το γκολ της ισοφάρισης από τον Αίαντα, που την "πέταξε" εκτός στόχου.

Ο Αιολικός είχε ανοίξει το σκορ από το 29' χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Αποστολίδη, ενώ στη συνέχεια του αγώνα είχε κάποιες καλές φάσεις να διευρύνει το προβάδισμά του, τις οποίες όμως σπατάλησαν τόσο ο Μουρατίδης (48') όσο και ο Μουστόγιαννης (79') η λόμπα του οποίου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μώτου.

Από το... πουθενά ισοφάρισε ο Αίαντας, με ένα πέναλτι που ανακάλυψε ο επόπτης Σιδέρης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με τον Μαριόλη, βάζοντας "ταφόπλακα" στα όνειρα του Αιολικού για άνοδο.

Στα δέκα λεπτά που μεοσλάβησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο Αιολικός δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, με συνέπεια το 1-1 ως τελικό σκορ να αποδεικνύεται καταδικαστικό για τις βλέψεις ανόδου των Μυτιληνιών.

Ιδανικός αυτόχειρας ο Αιολικός, χάρισε τον τίτλο στον Αχαρναϊκό το οποίο κέρδισε μέσα - έξω, χάνοντας ένα σωρό βαθμούς σε ματς με αντιπάλους όπως ο Αίαντας Σαλαμίνας...

Συνθέσεις

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μώτος, Σιέρρας, Μάντζουρας, Μπιταξής, Μαριόλης, Βελανίτης, Μερμύγκης (90' Χατζηκωνσταντίνου), Πολύζος, Μυρίλας (77' Γιαννακόπουλος), Στούλης (90' Κωνσταντινίδης), Χατζηγιαννακός   ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καπταγιάννης (75' Βουργουτζής), Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καδής (82' Χατζηκυριάκος), Μίχος, Μιχαλάκης, Τσουλάκος, Κάρδαρης, Μουρατίδης (67' Μουστόγιαννης)

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!