Αθλητικά

16/10/2016 - 20:46

Ο Αιολικός πέρασε από την Βάρδα και αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στον επόμενο γύρο

Ο Αιολικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Βάρδας. Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε με 3-2 μέσα στην Βάρδα και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

 
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 5ο μόλις λεπτό ο Φωτόπουλος, ενώ ο Αμπντούν ισοφάρισε στο 20' για την ομάδα της Μυτιλήνης.
 
Στη συνέχεια και πάλι η Βάρδα προηγήθηκε με τον Φωτόπουλο να κάνει το 2-1, αλλά ο Παλιογιώργος έφερε και το ματς στα ίσια για τον Αιολικό.
 
Ωστόσο στην επανάληξη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της πρόκρισης στο 88' και πάλι με τον Αμπντούν.
 
Το συγκεκριμένο ζευγάρι του Κυπέλλου διασταυρωνόταν με το ζευγάρι της Παναχαϊκής. Έτσι  οι κοκκινόμαυροι τα καταφέρουν στην Πύλο, θα αντιμετωπίσουν τον Αιολικό στον επόμενο γύρω στην Πάτρα.
 
 
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Σκλαβενίτης, Περ. Πολίτης (81' Αγουρίδης), Κασιώνης, Σοφιανόπουλος, Σιδέρης, Παλιάτσος (80' Γ. Πολίτης), Λούρμπας, Καρούτης, Καζαντζής, Φωτόπουλος, Καλογερόπουλος (78' Σαμπανέι).
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Β. Ρίππης): Ζαχαρής, Μουτζούρης, Καπταγιάννης, Τάχιας, Τόλιας, Κεσίδης, Σπάρταλης, Παληγεώργος (80′ Αζίζ), Ραζάκ, Χρήστου, Ευσταθίου (74′ Ιωαννίδης)

Μοιράσου το άρθρο!