Αθλητικά

24/04/2019 - 15:19

Ο Δήμος Λέσβου ... έβαλε γκολ στο Πλωμάρι

Αναβάθμιση γηπέδου 5χ5 Πλωμαρίου από το Δήμο Λέσβου με τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται από το Δήμο Λέσβου το έργο της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου 5Χ5 του Μιχαλέλειου Δημοτικού Σταδίου Πλωμαρίου, προϋπολογισμού 29.492,93 Ευρώ (με ΦΠΑ), που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας αφού, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Κατσαρό, ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου που χρησιμοποιείται από τα παιδιά και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, παρουσίαζε έντονες φθορές. Με το έργο αυτό επιτυγχάνεται σημαντική ποιοτική αναβάθμιση. Τοποθετείται πιστοποιημένος συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς προδιαγραφών Fifa Quality σε όλη την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου, ενώ γίνεται και η απαραίτητη γραμμογράφηση, δημιουργώντας ένα σύγχρονο μια αξιόπιστο αγωνιστικό χώρο.   


«Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών υποδομών του τόπου μας, με μια σειρά έργων, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την παρούσα Δημοτική Αρχή. Αυτό αποδεικνύει και η υλοποίηση του έργου της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο 5χ5 του Πλωμαρίου, - μιας περιοχής με μεγάλη αθλητική παράδοση - που ολοκληρώνεται σύντομα και θα είναι στη διάθεση των δημοτών και των αθλητικών σωματείων», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός. 
 

Μοιράσου το άρθρο!