Αθλητικά

08/03/2015 - 09:15

Ο ηθοποιός Μάθιου Φοξ Πρόεδρος στην Καλλονή

style="text-align: justify;">Ένα διαφορετικό αφιέρωμα από την αθλητική ιστοσελίδα contra.gr 
 
Από τον Ρον Μος στον Ολυμπιακό και τον πρίγκηπα Γουίλιαμ στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ντάνι Τρέχο στον ΠΑΟΚ και τον Αστερίξ στον Αστέρα Τρίπολης. Βάλαμε τη φαντασία μας οργιάσει και βρήκαμε τους celebrities που θα βάζαμε προέδρους σε κάποιες ελληνικές ομάδες. 
Πρώτα ήταν η γιόγκα στο Χόλιγουντ, μετά η σαϊεντολογία και τώρα το ποδόσφαιρο; Γιατί όχι; Τα αστέρια του σινεμά κατά περιόδους ανακαλύπτουν νέες μόδες για να περνάει η ώρα τους και να ξοδεύουν τα λεφτά τους.
Πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ράσελ Κρόου για την αγορά της Λιντς. Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε αγορά, ίσως έρθει μια νέα εποχή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπου οι σταρ του Χόλιγουντ θα αρχίσουν να αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες.
Με γνώμονα αυτή την είδηση βάλαμε τη φαντασία μας να οργιάσει και σας προτείνουμε τους αστέρες του Χόλιγουντ και άλλους celebrities που θέλουμε να δούμε να κάθονται στις προεδρικές καρέκλες ελληνικών στηριζόμενοι σε ... αδιάσειστα επιχειρήματα.
 
 
 
Μάθιου Φοξ - Καλλονή 
-Ο Φοξ με τη θητεία του στο "Lost" έχει δείξει περίτρανα πως μπορεί να κάνει ένα νησί το κέντρο του κόσμου. Σιγά μην δεν μπορεί να κάνει την Λέσβο το κέντρο της Super League.
-Γιατί ξέρει να επιβιώνει κάτω από τις αντίξοες τροπικές συνθήκες, όπως και η Καλλονή εδώ και δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.
-Όπως και στο "Lost", η Λέσβος θα μετατραπεί σε ένα νησί που κανείς (παίκτης) δεν θα θέλει να φύγει από κει.
 
 
Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Παναθηναϊκός
 
-Οι "πράσινοι" με τον πρίγκηπα στον προεδρικό θώκο θα ενισχύσουν το πρόσφατα "στραπατσαρισμένο" ευρωπαϊκό τους προφίλ.
-Θα τους αποκτήσει επιτέλους ένας γνήσιος πρίγκηπας και όχι κάποιος από τους τυχάρπαστους εξ ανατολής που παρουσίαζε πριν χρόνια ο Τσάκας.
-Ο Βρετανός Ουίλιαμ θα τους υπενθυμίζει πάντα κάτι από την αίγλη του τελικού του '71 στο Γουέμπλεϊ.
 
 
 
Ρον Μος-Ολυμπιακός
 
-Θα βάζαμε για πρόεδρο του Ολυμπιακού τον πρωταγωνιστή της "δυναστείας" μιας και οι "ερυθρόλευκοι" είναι εδώ και σχεδόν 20 χρόνια πρωταγωνιστές του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά ο Τζον Φόρσαϊθ δεν ζει πια. Η "τόλμη και γοητεία", όμως, είναι άξιος συνεχιστής της "δυναστείας".
-Όπως καμιά γυναίκα δεν μπορούσε να αντισταθεί στον τηλεοπτικό Ριτς, έτσι και κανείς παίκτης, εντός Ελλάδας, δεν λέει "όχι" όταν έχει πρόταση από τους "ερυθρόλευκους".
-Ο ζεν πρεμιέρ του "Τόλμη και γοητεία" θα ήταν κάτι παραπάνω από άξιος συνεχιστής της φινέτσας που διέκρινε τον Μίτσελ, όσο καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.
 
 
 
Δείτε όλο τα αφιέρωμα έδω 

Μοιράσου το άρθρο!