Αθλητικά

10/10/2012 - 07:29

Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΛ Καλλονής!

Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΛ Καλλονής!

 

Σε μία πολύ μεγάλης αξίας μεταγραφή προχώρησε η ομάδα της Καλλονής, η οποία ανακοίνωσε μονοετή συνεργασία με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.
 
Η ομάδα της Καλλονής θέλει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και η διοίκηση του συλλόγου φροντίζει να το δείχνει! Έτσι, εκμεταλλευόμενη ένα «παραθυράκι» έφερε στην Μυτιλήνη τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, με τον οποίο όπως ανακοίνωσε υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
 
Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ΑΕΛΚ, που έχει ήδη ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα με «διπλό» στο Αγρίνιο, νίκη επί της Παναχαϊκής και μοναδικό «στραβοπάτημα» στις Σέρρες, όπου ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον αξιόμαχο νεοφώτιστο Εθνικό Γαζώρου.
 
Έτσι, μετά την 3η αγωνιστική η ομάδα από την Μυτιλήνη «συγκατοικεί» στην κορυφή με τον Φωκικό και τον Πανσερραϊκό, έχοντας βγάλει δύο πολύ δύσκολους αγώνες από το πρόγραμμά της.
 
Η διοίκηση της ΑΕΛΚ έκλεισε τον πρώην παίκτη της Κέρκυρας και του Πανιωνίου, εκμεταλλευόμενη την προσφυγή του παίκτης στους Φαίακες που εκκρεμούσε, γεγονός που έδωσε τι δικαίωμα στον παίκτη να υπογράψει και μετά την λήξη της προθεσμίας των μεταγραφών.
 
Ο Κροάτης αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή και εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, Τίμου Καβακά, καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Πανιώνιο και ο νεαρός τεχνικός έχει τον παίκτη σε μεγάλη εκτίμηση.
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς για τον επόμενο χρόνο». 

Μοιράσου το άρθρο!