Αθλητικά

29/12/2014 - 11:32

Ο Κωνσταντίνος Σπανός στον Αιολικό

Η

Διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σπανό .Ο Κωνσταντίνος Σπανός είναι επιθετικός , 24 ετών και έχει αγωνιστεί πριν από τον Αιολικό σε ΠΑΟ Χαλκίδας ,ΑΟ Λουκισίων ,Ευβοικό , Ηρακλή Ψαχνών ,Πανηλειακό ,Παναργειακό και Επισκοπή Ρεθύμνου .
Επίσης θα ήθελε να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Σεραφίγγο Ευάγγελο και Γεωργιόπουλο Άγγελο και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους .
Ο Ευάγγελος  Σεραφίγγος αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Football League 2 και θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειας του Αιολικού . Αντίστοιχα ο Άγγελος Γεωργιόπουλος αποτέλεσε την πρώτη φετινή μας μεταγραφή και κατά την διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα έδειξε επαγγελματικό χαρακτήρα και δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα με την συμπεριφορά του  .
Θα θέλαμε επίσης να ευχηθούμε καλές γιορτές και ευτυχισμένη νέα χρονιά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας .Το 2015 να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στον σύλλογο μας .

Μυτιλήνη 24/12/2014
Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης
 

Μοιράσου το άρθρο!