Αθλητικά

04/05/2015 - 14:28

Οι βετεράνοι της Λέσβου δεν έπαιξαν μόνο μπάλα...

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου η εκδήλωση για την ενίσχυση του αθλητή της Γέρας, Μαγδαληνού, με την συμμετοχή της ομάδας της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά. Συγκεκριμένα την πρωτομαγιά ήρθαν στο νησί μας με πολυμελή αποστολή οι παλαίμαχοι του Πειραιά όπου αρχής γενομένης την Παρασκευή συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό αγώνα των Βερεράνων της Λέσβου. Ο αγώνας έγινε στο ενωσιακό γήπεδο Θερμής με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Στρατή Κύτελη, του Αντιδημάρχου Νίκου Καρασάββα και του δημοτικού συμβούλου Θοδ. Στεργίου. Στην εκδήλωση έγιναν βραβεύσεις για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, στους Φωταρέλλη, Μέγα, Νέστωρα, Ματζουράνη, Σεφτελή από την Εν. Πειραιά και από τους Βετεράνους Λέσβου στους Σιδηρόπουλο, Τσίρπα, Σπετσαρία, Τσεβρετζή και Μπαρμπολούσι Άντριαν. Στο αγωνιστικό μέρος μετά από 80’ αγώνα οι αντίπαλοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Η πρωτομαγιά συνεχίσθηκε με νησιώτικη φιλοξενία από τους βετεράνους της Λέσβου σε παραθαλάσσια ταβέρνα με άφθονους μεζέδες, ούζο και γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα.

Να τονίσουμε ότι οι παλαίμαχοι του Πειραιά την επόμενη μέρα γνώρισαν το Πλωμάρι και τους αγίους της Λέσβου, Ταξιάρχη – Αγ. Ραφαήλ και Παναγία.

            Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Βετεράνων Λέσβου και με την αρωγή των χορηγών αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οφέλη είναι πολλαπλά για το ακριτικό νησί μας συμβάλλοντας στην αύξηση των επισκεπτών μας.    

                       

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                    Φωταρέλλης Δημήτρης               Μέγας Λάκης

 

Μοιράσου το άρθρο!