Αθλητικά

30/12/2013 - 07:56

Ολοκλήρωσαν με νίκες οι πρωτοπόροι

Με το Διαγόρα να ξεσπάει στην Άναξο, επικρατώντας με το επιβλητικό 1-7 της τοπικής ομάδας και τον Αιολικό να κερδίζει με γκολ του Μαλακού πιο δύσκολα απ΄ ότι θα περίμενε κανείς τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, οι πρωτοπόροι ολοκλήρωσαν με νίκες τη χρονιά.

Στα Λουτρά που έγινε η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής, Αετός και Όλυμπος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ενώ στον Παπάδο, η Γέρα κέρδισε τον Κεραυνό έμεινε μόνη τρίτη πλέον στη βαθμολογία.

Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στη Θερμή, εκεί όπου ο Αιγέας νίκησε με 1-2 τον Οδυσσέα Ελύτη! Τέλος στην Σκάλα Καλλονής η Προοδευτική πήρε το «τρίποντο» με 1-0 επί του Βύρωνα Μόριας, ενώ στην Ερεσό ο Παπανικολής διέλυσε στην επανάληψη τα Λιονταράκια με 4-0.

Στον Ταρλά, ο Αιολικός που βρίσκεται σε περίοδο… δεύτερης προετοιμασίας για να παρουσιαστεί φρέσκος και έτοιμος στο ενδεχόμενο που θα αγωνιστεί στα μπαράζ, εμφανίστηκε μάλλον πιασμένος απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, αλλά ένα γκολ του Μαλακού ήταν αρκετό για πάρει αυτό που ήθελε από το παιχνίδι.

Στην Άναξο, ο Διαγόρας είχε αρκετά κέφια και με τους Δελόλμα, Μαραγκός και Τσομπανέλλη να σκοράρουν από δύο φορές και τον Αναιρούση μία, συνέτριψε την τοπική ομάδα που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά με τον Βλουτή.

Στη Θερμή ο Αιγέας προηγήθηκε με πέναλτι του Μαμάκου, στην επανάληψη ο Οδυσσέας Ελύτης ισοφάρισε με αυτογκόλ, αλλά δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Αζάμπι χτύπησε για δεύτερη φορά για τους Πλωμαρίτες, χαρίζοντας παράλληλα σαν δώρο ένα σπουδαίο «τρίποντο» στον επί σειρά ετών παράγοντα της ομάδας Στέφανο Σανιδά, για την ονομαστική του εορτή!

Στην Σκάλα Καλλονής, ο Κάσσου λίγες ημέρες αφότου έγινε πατέρας, σκόραρε για την «Πρόο» και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του επί του Βύρωνα!

Στον Παπάδο, η Αναγέννηση Γέρας ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 2-0 χάρις σε τέρματα των Ματθαίου και Παυλέλλη, αλλά ο Βαρνάς με γκολ λίγο πριν την εκπνοή, έβαλε ξανά τον Κεραυνό στο παιχνίδι. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά η Γέρα κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τέλους.

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής που έγινε στα Λουτρά, ο Όλυμπος προηγήθηκε με γκολ του Γκέρι, αλλά ο φορμαρισμένος Αετός απάντησε με πανέμορφο τέρμα του Κροτσίδα. Τα ντέρμπι ωστόσο δεν ανέδειξε νικητή.

Τέλος στην Ερεσό, ο Παπανικολής ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στα Λιονταράκια και παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και έφτασε στο τελικό 4-0 με γκολ που σημείωσαν οι Ρομέο (2), Βουτσιώτης και Γελέκης με πέναλτι.




18η Αγωνιστική
Αναγέννηση Γέρας-Κεραυνός Αφάλωνα 2-1
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Βύρων Μόριας 1-0
Οδυσσέας Ελύτης-Αιγέας Πλωμαρίου 1-2
Αιολικός-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-0
Αετός Λουτρών-Όλυμπος Αγιάσου 1-1
Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-1
Παπανικολής Ερεσού-Λιονταράκια 4-0
Άναξος-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-7

 

πηγή: sportlesvos.gr

κάρτα βαθμολογίας: epsl.gr

Μοιράσου το άρθρο!