Αθλητικά

20/06/2024 - 18:20

Ολυμπιακός: Οι κούπες στη Μυτιλήνη, νέος χαμός

Οι φίλοι του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη θα γιορτάσουν σήμερα (20/6) την κατάκτηση του Conference League και του Youth League.

Στη Μυτιλήνη(στη μαρίνα)  βρίσκονται σήμερα (20/6) οι δύο ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησαν στο ποδόσφαιρο οι ομάδες του Ολυμπιακού και αναμένεται νέα μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό της ομάδας, όπως είχε συμβεί με την Χίο.

 

«Η Θρυλική περιοδεία των δυο ευρωπαϊκών τροπαίων, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, συνεχίστηκε, την Τρίτη (18/6), στη Χίο, με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 

Πάνω από 5.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έδωσαν το «παρών» στην κεντρική πλατεία της Χίου και φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαια, ενώ καταγράφηκε ρεκόρ στην έκδοση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου. Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι προμηθεύτηκαν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια, τις οποίες παρέλαβαν με το ονοματεπώνυμό τους, τυπωμένο επάνω σε αυτές.

Σήμερα, Πέμπτη (20/6), η θρυλική περιοδεία συνεχίζεται, με προορισμό τη Μυτιλήνη ενώ το Σάββατο (22/6), οι δυο ευρωπαϊκές κούπες θα βρίσκονται στη Σάμο».

 

πηγη:  «ΦΩΣ»

Μοιράσου το άρθρο!