Αθλητικά

10/02/2013 - 20:38

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ Καλλονής 1-1 Βαθμός στην εκπνοή του αγώνα

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ Καλλονής 1-1   Βαθμός στην εκπνοή του αγώνα

 

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η ομάδα της Καλλονής  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-1. Η ΑΕΛΚ  στο 94' χάρη σε γκολ του Κάντζι πήρε το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και βλέπει τώρα το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή.
 
Η ομάδα μας μπήκε με επιθετική διάθεση στο παιχνίδι με τους Μανούσο-Ντιμπαλά-Κάντζι να αναζητούν διαδρόμους για να σκοράρουν. Στο 34' και στο 38' η ομάδα μας μάλιστα έχασε με τους Ντιμπαλά και Κάντζι ισάριθμες ευκαιρίες για να προηγηθεί όμως ο τερματοφύλακας Γκίτκος απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις. Το 0-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
 
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 49' με τον Πινδώνη ο οποίος πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ανιέτε. Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ, ωστόσο, δεν έριξαν την απόδοσή τους. Οι Ντιμπαλά και Μανούσος είχαν ευκαιρίες να πετύχουν την ισοφάριση κάτι που έκανε ο Μακούμπα Κάντζι στο 94' όταν από σέντρα του Λεοζίνιο ο Σενεγαλέζος υψηλόσωμος επιθετικός πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-1.
 
Σκόρερ: 49' Πινδώνης / 94' Κάντζι
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Καρράς, Κωστούλας, Γόγολος, Πινδώνης, Ολίσε(84' Χατζηπαντελίδης), Μπρέσκα, Σολάκης, Ογκουνσότο (46' Καπετάνος), Ανιέτε (77' Τσάτσος)
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Χωριανόπουλος (72' Βλαστέλλης), Κώτσιος, Αναστασιάδης, Σερφά(84' Μάρα), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης (54' Κριπιντίρης), Μανούσος, Ντιμπαλά, Κάντζι
 
Στη συνέντευξη τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο βρέθηκαν για λογαριασμό της ομάδας της ΑΕΛ Καλλονής  ο συνεργάτης προπονητή Γιώργος Κόλτσης και ο τερματοφύλακας Λευτέρης Μάππας.
 
Δηλώσεις συνεργάτη προπονητή Γιώργου Κόλτση
 
«Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε μια δύσκολη έδρα. Τα παιδιά κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό το γκολ το οποίο δικαιούμασταν. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου. Στους τελευταίους αγώνες δείχνουν ότι μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα και εκτός έδρας απέναντι σε καλές ομάδες. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.»
 
Δηλώσεις Λευτέρη Μάππα
 
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.»

Μοιράσου το άρθρο!