Αθλητικά

25/09/2014 - 14:59

Όλυμπος Αγιάσου: δεν σταθήκαμε εμπόδιο στον Λαλά

style="text-align: justify;">Ανακοίνωση από τον ΟΛΥΜΠΟ ΑΓΙΑΣΟΥ
 
Είναι γνωστή η ιστορία της μετακίνησης του Α. Λαλά στον Αιολικό. Παρόλο που παίζαμε στην ίδια κατηγορία με τον Αιολικό ήταν επιθυμία του παίχτη και εμείς τη σεβαστήκαμε. Έτσι παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο, πράγμα που αποδεικνύεται από έγγραφα και κανείς εμπλεκόμενος δεν το αρνείται. Το ίδιο επιθυμούσαμε και για την καινούρια περίοδο.
Για την ιστορία: Κάναμε όσα μας υπέδειξαν από την ΕΠΣ Λέσβου, στην οποία καταφύγαμε για τη μετακίνηση του παίχτη. Συντάχθηκε λοιπόν η αίτηση μεταβολών, υπογράφτηκαν απ’ όλους και τον παίχτη υπεύθυνες δηλώσεις και παραδόθηκαν στην ΕΠΣ Λέσβου για την ολοκλήρωση της παραχώρησής του. Ενώ περιμέναμε την επιστροφή του παίχτη αυτόματα από την ΕΠΟ, μάθαμε τον Ιούνιο ότι μεταγράφηκε στον Αιολικό και μετά έμεινε ελεύθερος. Πώς έγινε, ποιος παρενέβη στο Δελτίο Μεταβολών και το αλλοίωσε δεν το γνωρίζουμε.
Ποιος διέγραψε τη λέξη υποσχετική και έχει τσεκάρει παράνομα τη λέξη μεταγραφή. 
Από ποιον μπορούσε να γίνει αυτό.
Τη στιγμή λοιπόν που όλοι γνωρίζουν ότι ο Λαλάς ουσιαστικά είναι παίχτης του ΟΛΥΜΠΟΥ προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον αποσπάσουν με αθέμιτα μέσα.
Από την πλευρά μας έγιναν προσπάθειες να διευθετηθεί το θέμα και να μην πάρει διαστάσεις, μια και επιθυμία μας ήταν ο παίχτης να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί που ήθελε.
Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν σε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Αιολικού να συνεχίσει να αγωνίζεται ο παίχτης στον Αιολικό με τους ίδιους όρους που αγωνίστηκε και την προηγούμενη περίοδο. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν, γιατί όπως φάνηκε, αλλιώς είχαν σχεδιάσει την όλη υπόθεση.
Σε καμιά περίπτωση εμείς δεν σταθήκαμε εμπόδιο στη σταδιοδρομία του παίχτη, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας και την υπόληψή μας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η πρόοδος του Λεσβιακού ποδοσφαίρου δε μπορεί να γίνει με τέτοιες πρακτικές και καλούμε τους πραγματικούς υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, διαφορετικά θα οδηγήσουν στο μαρασμό και τη διάλυση των τοπικών σωματείων. 
Τέτοια φαινόμενα ήδη άρχισαν να φαίνονται.
 

Μοιράσου το άρθρο!