Αθλητικά

07/01/2014 - 12:41

Παναγιώτης Σαλταμάρας για πάντα...

Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, το μεσημέρι, η ονοματοδοσία του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου του Δήμου Λέσβου, έναντι των δικαστηρίων και το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης προς τιμήν του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ, στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες της Αστυνομίας, του Λιμενικού της Πυροσβεστικής και των Βετεράνων.

Για τον μεγάλο ποδοσφαιριστή και σπουδαίο άνθρωπο, Παναγιώτη Σαλταμάρα, μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού, Κώστας Αστυρακάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, Δημήτρης Φωταρέλλης

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, τίμησε με αναμνηστικό μετάλλιο τη σύζυγο και τα παιδιά του Παναγιώτη Σαλταμάρα, τον οποίο χαρακτήρισε διαπρεπές στέλεχος του Λεσβιακού Ποδοσφαίρου. «Η απόδοση του ονόματος του Παναγιώτη Σαλταμάρα στο γήπεδο αυτό, είναι το ελάχιστο χρέος τιμής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ποδοσφαιρικής κοινότητας στον ξεχωριστό αυτόν άνθρωπο του αθλητισμού, που τόσο πρόωρα και αδόκητα έφυγε από κοντά μας, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βουνάτσος.

Τέλος συνεχάρη το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού, τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της πολύ σημαντικής αυτής εκδήλωσης.

Τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν και οι ομάδες  της Αστυνομίας, του Λιμενικού της Πυροσβεστικής και των Βετεράνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Τουρνουά, συγκεντρώθηκαν ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια, τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.

Μοιράσου το άρθρο!