Αθλητικά

04/03/2012 - 17:53

Παραιτήθηκε ο Λουτσιάνο από την Καλλονή

yle="text-align:justify;">Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής υπέβαλλε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μετά την ήττα από τον Πλατανιά με σκορ 3-0.

Ο προπονητής της προέβη σε δήλωση παραίτησης για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά, αλλά είναι άγνωστο εάν θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάνο στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθα πέρυσι σαν ποδοσφαιριστής και διαπίστωσα και φέτος ότι είναι η μόνη ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, παίζει καλή μπάλα και για κάποιους που λένε ότι είναι ρέντα, δεν είναι. Ο Πλατανιάς είναι δουλεμένη ομάδα χαίρομαι για τον προπονητή, γιατί είναι νέος όπως και εγώ.
Πιστεύω χάσαμε γιατί δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, παρ' όλα αυτά όμως μείναμε στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ, κάτι που δεν έγινε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος από τα παιδιά, ίσως η ομάδα να συνεχίσει με άλλο προπονητή θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δω. Δεν θα τον κοροϊδέψω αν νομίζει ότι πρέπει να αλλάξει κάτι θα το δεχτώ. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά».

--------------------

Δεν επιρρίπτουν ευθύνες στον Λουτσιάνο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Καλλονής, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ του, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμούν την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας παρά τη βαριά ήττα που υπέστη από τον Πλατανιά.

Αντίθετα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ε.Λ. Καλλονής, τα "χώνει" στους παίκτες, στους οποίους τονίζει ότι... τα καρναβάλια τελείωσαν!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

"Μετά από την σημερινή συνέλευση (3/3) ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ε.Λ.Καλλονής ανακοινώνει την στήριξη προς το πρόσωπο του προπονητή της ομάδας μας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα τον οποίο δεν θεωρεί υπεύθυνο για τα όποια ατυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Δηλώνουμε επίσης ότι είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κόντα στους παίχτες που ματώνουν για την φανέλα της ομάδας αλλά θα μας βρουν απέναντι τους όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα καρναβάλια τελειώσαν και από δω και στο εξής θα πρέπει να δείξουν την αρμόζουσα σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο".

Μοιράσου το άρθρο!