Αθλητικά

06/12/2014 - 17:56

Παράλογο (;) Για να δεις Καλλονή - Ολυμπιακός πρέπει να δεις και Παναιτωλικό!

style="text-align: justify;">Μια "παράξενη" ανακοίνωση από την ΠΑΕ Καλλονής που ουσιαστικά λέει ότι όποιος θέλει τον αγώνα Καλλονή -Ολυμπιακός πρέπει να δει και Παναιτωλικό! Δηλαδή για να δει κάποιος τον αγώνα Καλλονής - Ολυμπιακού πρέπει να πληρώσει συνολικά τουλάχριστον 45 ευρώ !!!!
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια με τον Παναιτωλικό θα διατίθενται από την επόμενη εβδομάδα (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση) από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι €15(Απλό) και €25(VIP).
Προτεραιότητα για τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό.
Με το απόκομμα του εισιτηρίου από την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου το Σάββατο 13/12 στις 17:15 οι φίλαθλοι θα αποκτούν αυτόματα προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό.
Οι τιμές των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ολυμπιακού στις 20/12 στις 19:30 θα είναι:
€30(Απλό) και €50(VIP)
Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την Δευτέρα 15/12 και ώρες 09:00 – 17:00 από τα εκδοτήρια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.
Επισημαίνουμε πως ο φίλαθλος θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει τόσα εισιτήρια όσα και τα αποκόμματα εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό που θα επιδείξει (τα αποκόμματα θα κρατούνται στα εκδοτήρια).

Μοιράσου το άρθρο!