Αθλητικά

27/02/2012 - 18:51

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Μυτιλήνη

yle="text-align:justify;"> 

Για πρώτη φορά φέτος, το Κολυμβητήριο της πόλης μας θα φιλοξενήσει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 10,11 και 12 ετών, της Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης στις 17 και 18 Μαρτίου 2012. Εκτός από τα τρία σωματεία της Λέσβου, θα συμμετάσχουν τέσσερα σωματεία της Χίου και δυο της Σύρου.
Ας σημειωθεί ότι τα περιφερειακά πρωταθλήματα κολύμβησης ποτέ στο παρελθόν δεν έγιναν στο νησί μας επειδή δεν διαθέτει πενηντάρα πισίνα. Δυο φορές το χρόνο, οι αθλητές των συλλόγων της Λέσβου μετακινούνταν υποχρεωτικά στη Χίο και κάποιες φορές στη Σύρο.
Ήταν αίτημά μας εδώ και πολλά χρόνια να φιλοξενήσουμε κι εμείς το περιφερειακό πρωτάθλημα, για να μην επιβαρύνονται οι γονείς των κολυμβητών με τα έξοδα του ταξιδιού περισσότερες από μια φορά το χρόνο, κι επιπλέον για να φέρουμε στο νησί μας τους Χιώτες και τους Συριανούς που μας φιλοξενούν τόσα χρόνια.
Είναι επίσης θετικό το γεγονός ότι μετά από τόσα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σχετικά με την λειτουργία του Κολυμβητηρίου, είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε μια τέτοια διοργάνωση.

Εκ μέρους των συλλόγων κολύμβησης της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!