Αθλητικά

28/05/2013 - 12:28

Το Περιφερειακό Συμβούλιο τίμησε την ΑΕΛ Καλλονής

Το Περιφερειακό Συμβούλιο τίμησε την ΑΕΛ Καλλονής

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής του συνεδρίασης στη Μυτιλήνη, τίμησε τους βασικούς συντελεστές και τους πρωταγωνιστές της ΑΕΛ Καλλονής για τη μεγάλη ποδοσφαιρική τους επιτυχία και την άνοδό τους στη SuperLeague.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Νίκο Μιχαλάκη, σχολιάζοντας πως το όραμά του, η υπομονή και η επιμονή του συνετέλεσαν στη μεγαλύτερη επιτυχία που γνώρισε ποτέ το λεσβιακό ποδόσφαιρο, με τον ισχυρό παράγοντα της Καλλονής να ευχαριστεί δημόσια τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη ηθική υποστήριξη που του παρείχε από την πρώτη στιγμή.

Τα συγχαρητήριά τους για τη σπουδαία αθλητική διάκριση του νησιού, εξέφρασαν στις τοποθετήσεις τους, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σταύρος Δημηρούδης και οι επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων κ.κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, Στρατής Κόρακας, Βασίλης Τεντόμας και Μιχάλης Μπάκας.

Η αποστολή των εκπροσώπων της ΑΕΛΚ που τιμήθηκε χθες, απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Νίκο Μιχαλάκη, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Προκόπη Καρτάλη, τον Προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ και τους Μυτιληνιούς ποδοσφαιριστές Μιχάλη Κριπιντήρη, Γιώργο Μανούσο και Τζίμη Βλαστέλλη.

Μοιράσου το άρθρο!