Αθλητικά

15/11/2014 - 08:34

Πληρώνοντας τα «χούγια» του ποδοσφαίρου

style="text-align: justify;">Δεν ξέρω εάν είναι για κλάματα ή για γέλια! Να χάσει στο γήπεδο της η Εθνικής Ελλάδος από τους νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της εθνικής Νησιά Φερόε (άγνωστο που βρίσκονται αυτά)!  Και δεν ήταν η πρώτη απογοητευτική εμφάνιση της εθνικής μας. Σ΄ έναν όμιλο της πλάκας που κληρώθηκε για τα προκριματικά του EURO, έχει χάσει τρεις αγώνες καταφέρνοντας σ΄ έναν να πάρει μόλις έναν βαθμό! Ένα κάζο που θα κληθούν να πληρώσουν οι….φορολογούμενοι  με τη  μεγάλη αποζημίωσης που θα δοθεί για την απόλυση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ρανιέρι που είχε προσληφθεί μόλις πριν δυο-τρεις μήνες!
Δηλαδή δεν θα πληρώσουν αυτοί που τον επέλεξαν κι αυτοί που καθόρισαν την οικονομική σχέση με τον προπονητή. Δεν θα πληρώσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Θα την πληρώσουμε εμείς, ο «περήφανος» λαός (της πλάκας)! Αυτοί οι κύριοι της ΕΠΟ κάνουν πλάκα με τα δικά μας χρήματα! Την ίδια στιγμή με μια άλλη πρωτοφανή απόφαση η ΕΠΟ εξαντλεί την ευαισθησία της αναβάλλοντας για μια ακόμα φορά τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου γιατί …..έφαγε ξύλο ένας διαιτητής! 
Θα μου πείτε και δικαίως. Εδώ γίνεται χαμός μ΄ αυτά θ΄ ασχολούμαστε;Δυστυχώς και το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ελληνικής (κακομαθημένης) κοινωνίας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά καλούματε εμείς να πληρώσουμε τα «χούγια» αυτών που έχουν αναλάβει της τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι τα τελευταία χρόνια είχε γίνει ….συνήθεια να διακινούνται πλαστογραφημένες φορολογικές βεβαιώσεις των ομάδων προκειμένου να συμμετάσχουν στα διάφορα πρωταθλήματα! 
Κι όλα αυτά με το αρμόδιο υπουργείο να δείχνει μια προκλητική αδιαφορία. Την εποχή μάλιστα που για πολλούς παράγοντες και ομάδες συμφερόντων, το ποδόσφαιρο γίνεται το όχημα για εξουσία προκειμένου να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα.  Ας επέμβουν κάποιοι από την κυβέρνηση, όπου ακόμα και με πολιτικό κόστος, πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις.
ΕΡΜΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!