Αθλητικά

08/09/2014 - 09:40

Πρεμιέρα και «ευχαριστώ» από τον Αιολικό

Α

νακοίνωση Αιολικού:

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός και η οικογένεια Τρύφων ,με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με τον Φωστήρα επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στους ανθρώπους του τόπου μας που συνέβαλλαν καθοριστικά στο να απολαμβάνουμε πλέον αγώνες σε ένα γήπεδο «στολίδι» για τον λεσβιακό αθλητισμό.
Η ανακαίνιση του  δημοτικού σταδίου της Μυτιλήνης εμπεριέχει έναν  ιδιαίτερο συμβολισμό , καθώς αποτελεί την αφετηρία για την επιστροφή του ιστορικού μας σωματείου στην φυσική του έδρα, που είναι από τις πιο σύγχρονες στο πρωτάθλημα της Football League.
Ως εκ τούτου , συγχαίρει και ευχαριστεί  δημόσια τρεις ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα, ο καθένας από την θέση που κατείχε για την υλοποίηση του κομβικού αυτού έργου για τον Λεσβιακό αθλητισμό.
Αυτοί είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος  Αθανασίου για την καθοριστική και ουσιαστική  συμβολή και εποπτεία του σε όλες τις φάσεις του έργου, τον απελθόντα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσο Γιακαλή , ο οποίος  επί πέντε συναπτά έτη ήταν  Πρόεδρος της ομάδας μας στο παρελθόν και  ανέλαβε την υλοποίηση των εργασιών της ανακαίνισης, καθώς και τον απελθόντα Δήμαρχο Λέσβου Δημήτριο Βουνάτσο.
Ο Αιολικός αποτελεί μία  «οικογένεια» και είναι ένα σωματείο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία της Μυτιλήνης και της Λέσβου διαχρονικά.
Ως αποτέλεσμα αυτού , επιβραβεύει και αναγνωρίζει  εκείνους που  εξυπηρετούν το καλό του τόπου και των πολιτών της Λέσβου,  πέραν πολιτικών πεποιθήσεων και σκοπιμοτήτων.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που με την αθρόα προσέλευση τους και το δυναμικό τους παρόν, βρέθηκαν και πάλι δίπλα στην ομάδα μας.
Ο κόσμος του Αιολικού αποτελεί τον πιο δυνατό σύμμαχο μας στην αναγέννηση του Αιολικού και κομβικό κρίκο στην παρουσία μας φέτος στην Football League 2.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε όσα μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Με πίστη, οργάνωση, υπευθυνότητα και σεβασμό στην ιστορία μας και στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου ξεκινάμε μαζί αυτή τη δύσκολη χρονιά ,για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

---------------

Ο Φωστήρας αντιμετώπισε το Σάββατο (6/9) εκτός έδρας τον Αιολικό που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες. Αμφότεροι οι αντίπαλοι σκόραραν στην επανάληψη, με τον Κανελλόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 61’, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 73’ με τον Μαλακό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Τόρες, Μαγκανάς (43' λ.τρ. Μουτζούρης Μ.), Μπακάλης, Παπαζούδης, Σαμπάνης Γ., Γάλας, Μίχος, Λάλας, Μιχαλάκης, Ζαγοριαννός. Έπαιξαν και οι Γόμος, Γεωργιόπουλος, Πασαλίδης, Σεραφίγγος, Μαλακός, Λέγκα, Καδής, Μουτζούρης Χρ., Σαμπάνης Μ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Μήτκας, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Βλάχος, Μουκίδης, Ποτουρίδης, Ράμα, Κανελλόπουλος, Μπαστάνης Γ., Μακρίδης. Έπαιξαν και οι Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπαστάνης Θ., Ψυχογιός, Μπελέρης.

 

φωτογραφίες : Lesvosgoal.gr

Μοιράσου το άρθρο!