Αθλητικά

03/09/2019 - 21:23

Πριν από λίγο.... Κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό ο Αιολικός

Η διοίκηση της ομάδας του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικού Μυτιλήνης έχει καταστήσει σαφές, ήδη απο την 21η Αυγούστου κατά τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, ότι θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο τρόπο το δίκαιο αίτημα για συμμετοχή της ομάδας μας στην Football League.


Σήμερα, Τρίτη 3/9/2019, κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της ομάδας προσφυγή ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με αίτημα τον προβιβασμό της ομάδας μας στην Football League και την ακύρωση της από 2/9/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα η διοίκηση με σχετικό αίτημά της ζήτησε την αναβολή της αυριανής κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League. 

 

 

Και η ανακοίνωση των φιλάθλών: 

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων μας για την απόφαση σκάνδαλο της ΕΠΟ πού αφήνει τη χρεοκοπημένη και αγωνιστικά διαλυμένη Κέρκυρα στη β Εθνική, ανεβάζει την υπερχρεωμένη Νίκη Βόλου και διατηρεί στη γ εθνική τον υγιή οικονομικά Αιολικό. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση των πολιτικών ηγετών του νησιού,των ανθρώπων που πριν από δύο μήνες ζητούσαν την ψήφο μας και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο τη μόνη ουσιαστικά ομάδα που εκπροσωπεί εδώ και χρόνια το νησί μας στην ευρύτερη χώρα να το κοιτάξετε ως κοινωνικό θέμα, ο Αιολικός δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος αποτελεί κοινωνικό κομμάτι του τόπου μας. Αυτό που έγινε έχει συσπειρώσει περισσότερο τον κόσμο του Αιολικού ο ξεσηκωμός είναι μεγάλος και αναμένονται σοβαρές εξελίξεις. Περιμένουμε επίσης και την άμεση αντίδραση της διοίκησης.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

 

 

Μοιράσου το άρθρο!