Αθλητικά

09/07/2020 - 12:05

Προετοιμασία με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας για Μυτιληνιούς Κωπηλάτες

Μετά από αγώνες πρόκρισης ο αθλητής του ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, Στρατής Τριανταφύλλου, κατόπιν της εξαιρετικής του εμφάνισης, παρέμεινε σε κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας!

Από πλευράς του ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ στις προκρίσεις συμμετείχαν ακόμη οι αθλητές Παναγιώτης Πινάκης και Παρασκευή Τζουτζομήτρου, οι οποίοι όμως αποκλείστηκαν για λίγο από τον τελικό του αγωνίσματος του σκιφ.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Θεόδωρο Πινάκη, αλλά και στους αθλητές του ομίλου μας που συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες.

Συνολικά 43 αθλητές και αθλήτριες από 14 σωματεία όλης της χώρας επιλέχτηκαν μετά τον 2ο αγώνα αξιολόγησης για να παρακολουθήσουν το προπονητικό κοινόβιο των Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας που ξεκίνησε τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 19/7.

Από τους αθλητές αυτούς θα προκύψουν και τα πληρώματα που θα στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έρχονται το επόμενο φθινόπωρο.

Από τη Λέσβο και το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας  παρέμεινε και η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη, πολλά συγχαρητήρια.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Παναγιώτη Τεντολούρη, Χρήστο Λάσκαρη και Μιλένα Κοντού για την εξαιρετικής τους εμφάνιση σ’ αυτούς τους αγώνες.

Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές του ΝΟΜ Αριστείδη Βογιατζή και Άννα Ζαχαρίου.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό μας, που στέκεται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και κάνει πραγματικότητα την ευκαιρία στο όνειρο για τους αθλητές της ακριτικής Λέσβου, την Hellenic Seaways.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο ίδρυμα Ευστράτιος Αλεξίδης και στον κ. Μιχάλη Αϊβαλιώτη για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους.

 

 

Για το Δ.Σ Του Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ» Μυτιλήνης 

 Ο Πρόεδρος   Κώστας  Κουνέλλης

Μοιράσου το άρθρο!