Αθλητικά

15/04/2024 - 11:40

Πρόγραμμα για... μπόμπες σε Ιταλία και Ισπανία

Δύο ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με το οξύμωρο να είναι πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει αυτό των Β ομάδων στη Σούπερ Λιγκ 2, παρά εκείνο στο μπάσκετ για τον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League. Προγνωστικά... μπόμπες σε Ισπανία και Ιταλία.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής winmasters

713. Φιορεντίνα – Τζένοα (19:30)

Η Φιορεντίνα βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών παιχνιδιών με την Πλζεν για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Το πρώτο ματς στην Τσεχία έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ και η ρεβάνς στη Φλωρεντία που ακολουθεί έχει μπει σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Ιταλιάνο. Η Τζένοα έφυγε με το διπλό από τη Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική και διέκοψε το σερί τεσσάρων ματς χωρίς νίκη. Χωρίς ουσιαστικό στόχο η ομάδα του Τζιλαρντίνο, επιδιώκει το καλύτερο πλασάρισμα στο φινάλε του πρωταθλήματος. Το φαβορί -σύμφωνα με τις αποδόσεις- έχει το μυαλό του και το αουτσάιντερ κρίνεται ικανό για την έκπληξη. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κυνηγήσουμε το διπλό σε απόδοση 4.65.

740. Οσασούνα – Βαλένθια (22:00)

Μάχη με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Οσασούνα απέχει 6 βαθμούς από την 7η θέση, θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητές της αναλογούν. Πιο ρεαλιστικές οι ελπίδες της Βαλένθια, με νίκη απόψε θα προσπεράσει την 7η Μπέτις, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική κι έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Το σετ αποδόσεων φαβοριτίζει αρκετά την Οσασούνα. Η Βαλένθια έφυγε με το διπλό στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην Παμπλόνα, καλοπληρώνει αν το επαναλάβει. Το διπλό στο 3.65.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!