Αθλητικά

13/08/2015 - 17:18

Προκαλεί η ΠΑΕ Καλλονής - Μπέρδεψε τα "πρόβατα"

Η

σχεδόν μεταγραφική ανυπαρξία της ΠΑΕ Καλλονής μάλλον την οδήγησε σε έναν λανθασμένο τρόπο ώστε να έρθει στην επικαιρότητα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καλλονής διαβάζουμε:

Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!

Μαζί και η φωτογραφία:

 

 

Αποκαλυπτική η απάντηση του Δήμου Λέσβου:

 

"Σχετικά με την ανάρτηση της ΠΑΕ Καλλονή στην επίσημη ιστοσελίδα της σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία δημοσιεύουν ιστοσελίδες ενημέρωσης, αναφορικά με την είσοδο προβάτων στο Δημοτικό Στάδιο “Γεώργιος Σκούφος”, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Το συγκεκριμένο στάδιο είχε παραχωρηθεί για χρήση ως προπονητικό κέντρο στην ΠΑΕ Καλλονή, την χρονική περίοδο 2013-2014.

Στη βάση αυτή, υπήρξε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ Καλλονή, για την παραχώρηση χρήσης του συγκεκριμένου γηπέδου και για τη φετινή χρονιά, ώστε να καλυφθούν  οι προπονητικές της ανάγκες, ενώ απέμεναν μόνο οι τυπικές διεκπεραιώσεις της παραχώρησης του γηπέδου στην εν λόγω ΠΑΕ. Απόδειξη των παραπάνω είναι ότι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Καλλονής, έχουν τα κλειδιά της εγκατάστασης, ενώ σήμερα 13 Αυγούστου 2015, λήφθηκαν φωτογραφίες με εργαζόμενους της ΠΑΕ, να πραγματοποιούν εργασίες που αφορούν την ομάδα, μέσα στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων. Επιπλέον φωτογραφίες της ίδιας ημερομηνίας, δείχνουν την πολύ κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το γήπεδο, μετά τη χρήση του από τη ΠΑΕ Καλλονή.

Δεν κατανοούμε, λοιπόν, τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται ο Δήμαρχος Λέσβου και δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε καμία αντιπαράθεση. Ενεργούμε πάντα, με γνώμονα την ίση μεταχείριση όλων των αθλητικών ομάδων και σωματείων της Λέσβου. Σε κάθε περίπτωση, αν για τους δικούς της λόγους και για την δημιουργία κλίματος έντασης που να δικαιολογεί την αποχώρησή της, δεν επιθυμεί  πλέον η ΠΑΕ Καλλονή να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το στάδιο, θα πρέπει να παραχωρήσει τα κλειδιά της εγκατάστασης στο Δήμο Λέσβου ώστε να προχωρήσουμε άμεσα σε εργασίες αποκατάστασης."

-----------------------

Δυστυχώς η ΠΑΕ Καλλονής για άλλη μια φορά χάνει σε επικοινωνιακό επίπεδο.... μαζί με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών καλό είναι να φτιάξει και το τομέα επικοινωνίας ώστε να μην διαβάζουμε τέτοιες ανακοινώσεις  που δεν αρμόζουν σε σοβαρές ομάδες!

Όσο για τη φωτογραφία με τα πρόβατα που συνοδεύει την ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονής.... αλίμονο εάν ο Δήμος Λέσβου ήταν "πρόβατο" της ΠΑΕ Καλλονής...

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!