Αθλητικά

29/04/2012 - 22:55

Προσκύνημα του προπονητή της ΑΕΚ Κωστένογλου στο Μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο!

Το κυριακάτικο ρεπό εκμεταλλεύτηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Λέσβο για να προσκυνήσει στο Μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο!

Το ρεπό τους απολαμβάνουν την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις από το πρωί της Δευτέρας (στις 11:00). Έτσι ο Νίκος Κωστένογλου εκμεταλλεύτηκε το... day off που έδωσε στους “κιτρινόμαυρους”, πήρε το πλοίο και ταξίδεψε ως το νησί της Λέσβου! Ο λόγος; Για να προσκυνήσει στο Μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο. Βλέπετε, το πανηγύρι του Ταξιάρχη γίνεται την Κυριακή των Μυροφόρων, δύο βδομάδες μετά το Πάσχα και παίρνει μεγάλη θρησκευτική λαμπρότητα. Χιλιάδες πιστών συρρέουν απ’ όλα τα μέρη του νησιού με τις τεράστιες λαμπάδες τους και τα αναθήματά τους για να ευχαριστήσουν τον Άγιο. Έτσι και ο Κωστέ που ως γνωστόν είναι άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος και όχι στα λόγια.

Μόλις ο προπονητής της ΑΕΚ έγινε αντιληπτός από τους Ενωσίτες που πήγαν να προσκυνήσουν, τον περικύκλωσαν και τον ρώτησαΝ φυσικά για την ομάδα του Δικέφαλου αετού, η οποία εκτός από διοικητικά-οικονομικά περνάει και αγωνιστικά προβλήματα!

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά», ήταν τα λόγια που έλεγε στον καθένα ο Κωστένογλου, ο οποίος ρωτήθηκε για το επεισόδιο με τον Χοσέ Κάρλος, τονίζοντας ότι «η διοίκηση θα αποφασίσει», για τον Ισπανό.

Ο Κωστένογλου μάλιστα μετέφερε τον προβληματισμό του στους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι του συνέστησαν να... βάλει χέρι στον Μάκο για τη συμπεριφορά που επέδειξε ο αμυντικός χαφ της Ένωσης στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου διαπληκτίστηκε με φιλάθλους. Ο Έλληνας τεχνικός πάντως κάλυψε τον ποδοσφαιριστή του. «Έχετε δίκιο. Δεν είναι καλά τα πράγματα! Μας επηρεάζουν και εμείς ερχόμαστε σε δύσκολη θέση», απάντησε στους Ενωσίτες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν ντυμένος με ένα πορτοκαλί T-shirt μάρκας Hugo Boss, έχαιρε λατρείας από μικρούς φιλάθλους που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του! Κάποιος του φώναξε «σε έχουμε στην καρδιά μας γιατί είσαι ΑΕΚάρα». Στο τέλος πήγε πήρε αντίδωρο, προσκύνησε και έφυγε από το Μοναστήρι.

Αξίζει να σημειωθεί μια στιχομυθία που είχε ο Κωστένογλου με κάποιον φίλο του Ολυμπιακού, ο οποίος πήγε και του μίλησε σε φιλικό τόνο. Ο Κωστέ, ως άνθρωπος ποτέ δεν προκάλεσε ίσα ίσα ήταν υπόδειγμα, συνεχάρη τον γαύρο για την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Το πήρατε χθες το Κύπελλο, τα καταφέρατε, μπράβο συγχαρητήρια!», του είπε συγκεκριμένα...

 

Μοιράσου το άρθρο!