Αθλητικά

16/07/2013 - 08:58

«Πρώτη» και αγιασμός για την ΑΕΛΚ

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση και τον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα χρονιά πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας  η ομάδα  της ΑΕΛ Καλλονής στο προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Σκούφος», μπροστά στην ένθερμη παρουσία του φίλαθλου κοινού της Λέσβου.
 
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ  δέχτηκαν τις ευχές του πατήρ-Κομνηνού ο οποίος όπως και πέρσι έτσι και φέτος τέλεσε τον αγιασμό της ομάδας μας. Ο ίδιος δεν παρέλειψε στο τέλος της τελετής να ευχηθεί καλή πορεία στην ΑΕΛΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εγώ ακόμη ζω το όνειρο».
 
Μετά τον αγιασμό ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Νίκο Μιχαλάκη  από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛΚ μας "Blue Sardines" για την προσφορά του στην ομάδα και για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Super League. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος εκ μέρους του Προέδρου μας ευχαρίστησε τα μέλη του συνδέσμου και τους κάλεσε να σταθούν κοντά στην ομάδα, όπως έκαναν και στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.
 
Στη συνέχεια η σκυτάλη  πέρασε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛΚ : o Jonan Garcia, o Hugo Faria, o Andrew Hogg, o Jacub Podany, o Marcos Dos Santos, o Leandro Pinto και ο Emanuel Perrone παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι μπροστά στα φλας των δημοσιογράφων και φωτογραφήθηκαν κάτω από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των "Blue Sardines" και όλων των φιλάθλων της ΑΕΛΚ μας που βρέθηκαν στο «Γεώργιος Σκούφος».
 
Αμέσως μετά οι παίκτες μας παρατάχθηκαν ενώπιον του προπονητή μας Γιάννη Ματζουράκη. Ο νέος μας τεχνικός τούς ευχήθηκε για μία ακόμη φορά καλή αρχή (σ.σ. θυμίζουμε πως οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου) και τους παρότρυνε για σκληρή δουλειά σε αυτό το κρίσιμο διάστημα της προετοιμασίας. Τον λόγο πήρε αμέσως μετά και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος μίλησε εκ μέρους του Προέδρου μας Νίκου Μιχαλάκη μεταφέροντας τις ευχές του για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και την βεβαιότητα του πως η ομάδα θα τα καταφέρει και θα πετύχει το στόχο της, που είναι η παραμονή στη Super League.
 
Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών , με τους τερματοφύλακες να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση. Την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών  έχει αναλάβει ο γυμναστής Βασίλης Σέγκος ενώ φροντιστές της ομάδας μας θα είναι οι Σταύρος Βαξεβάνης και Σαράντος Χατζηγιαννάκης.
 
Η προπόνηση συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής με μπάλα υπό το βλέμμα του προπονητή μας Γιάννη Ματζουράκη και του συνεργάτη του Θαλή Θεοδωρίδη, και έκλεισε με οικογενειακό διπλό.

Μοιράσου το άρθρο!