Αθλητικά

26/06/2018 - 05:45

Πρωτιές και εξαιρετικές εμφανίσεις για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου στο Περιφερειακό Τουρνουά Νήσων Αιγαίου

Με καταπληκτικές παρουσίες και άριστες επιδόσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στο Περιφερειακό Τουρνουά Νήσων Αιγαίου που διεξήχθη στην Κω από 22 – 24 Ιουνίου 2018 στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 220 αθλητές και αθλήτριες.

Από τον  Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου, συμμετείχαν συνολικά 7 αθλητές/τριες, 3 στην κατηγορία των 10 ετών (U 10) και 4 στην κατηγορία των 11-14 ετών  (πράσινη μπάλα).

Επιδεικνύοντας άριστες τενιστικές δεξιότητες στα γήπεδα της Κω, και οι 7 αθλητές/τριες κατάφεραν να κατακτήσουν 6 Χρυσά 2 Αργυρά κ 1 Χάλκινο μετάλλιο.    
Το Κύπελλο στην κατηγορία Κοριτσιών 10 ετών κατέκτησε η Νάνσυ Τσακίρη και το Κύπελλο στην κατηγορία Αγοριών 10 ετών ο Χρήστος Λουλαδέλης.
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κοριτσιών 10 ετών και για την Λυδία Σγουρέλλη. Χρυσό μετάλλιο για τις Νάνσυ Τσακίρη και Λυδία Σγουρέλλη στο διπλό.
Στην κατηγορία των Κοριτσιών 11-14 ετών (πράσινη μπάλα) το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ειρήνη Τσακίρη και το αργυρό η  Παρασκευή – Ραλλία Καινού.  Στην κατηγορία Αγοριών 11-14 ετών (πράσινη μπάλα) το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βαγγέλης Κουμπάς και το αργυρό μετάλλιο ο Δημήτρης Βαγιωνάς.
Τσακίρης Δημήτρης (Προπονητής )
Συγχαίρω όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και σεβασμό απέναντι στους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας τη μέγιστη απόδοση τους στα κρίσιμα παιχνίδια. Επίσης, τα συγχαρητήρια μου στον διοργανωτή Όμιλο Αντισφαίρισης Κω για την άψογη διοργάνωση και τις ευχαριστίες μου στους γονείς των παιδιών που τα στήριξαν καθώς και στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου που βοήθησε οικονομικά.

Μοιράσου το άρθρο!