Αθλητικά

25/04/2012 - 18:32

Ψυχή ρε! Τριάρα έριξε ο Αιολικός εκτός έδρας πάρα τα προβλήματα

yle="text-align:justify;">Ο Αιολικός πανηγύρισε μια παλικαρίσια νίκη μέσα στην έδρα του μαχητικού Ατρομήτου Πειραιά και μάλιστα με το εμφατικό σκορ 0-3, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα, την γκρίνια και την εσωστρέφεια από τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό και τα όσα συνέβησαν πριν και μετά το ματς με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου.

Με τον Άκη Μιχαλάκη να πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση, κατακτώντας δικαιολογημένα τον τίτλο του MVP του αγώνα, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και έφτασε σχετικά άνετα σε αυτό το 0-3, αν και στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχθηκε την πίεση από τους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Μιχαλάκης, που δέχθηκε την όμορφη πάσα του Τσουλάκου και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά τον Αιολικό. Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι μπροστά στον πάγκο, πανηγυρίζοντας μαζί με τον Θεαγένη Διονυσάτο.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Μυτιληνιούς, ο Ατρόμητος πίεσε, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και είχε μάλιστα δοκάρι σε μια περίεργη φάση, που λίγο έλειψε ο Αποστολίδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως, ο Αιολικός έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει το 0-2, όταν ο Μουρατίδης επιχείρησε με λόμπα να στείλει την μπάλα στην εστία του Ατρομήτου, όμως ο Μπέλιας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός έδωσε χώρο στον αντίπαλο, έπαιξε παθητικά -ίσως περισσότερο κι απ' ότι έπρεπε-, αλλά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα αφού ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν φλύαρος και χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες. Περιμένοντας υπομονετικά να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, ο Αιολικός βρήκε την ευκαιρία στο 72' και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Σε μια γρήγορη κόντρα επίθεση, ο Μιχαλάκης απέφυγε τον Μπέλια, γύρισε παράλληλα την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Μουρατίδης πέτυχε με πλασέ το 0-2...

Αμέσως μετά το γκολ ο Λοϊζίδης απομάκρυνε στη γραμμή σουτ του Κάρδαρη και στις καθυστερήσεις, ο Άκης Μιχαλάκης ολοκλήρωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το θρίαμβο των Μυτιληνιών με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια.

Στον Αιολικό πάντως οι πανηγυρισμοί κράτησαν ελάχιστα, αφού την Κυριακή το πρωτάθλημα συνεχίζεται με ένα ακόμα δύσκολο ματς, αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου...

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Κεσανίδης (77' Στεφανής), Γεωργούλης (69' Σταθουλόπουλος) , Κουκάς, Νταλάκος, Τριανταφυλλίδης, Λοϊζίδης, Μανωλίδης (78' Καγιώργης), Ουσταμπασίδης, Δανάσης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μιχαλάκης, Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καπταγιάννης, Μίχος, Καδής, Τσουλάκος (88' Κουκέλλης), Κάρδαρης (81' Γ. Βουργουτζής), Μουρατίδης (77' Μουστόγιαννης)

πηγη: sportlesvos.gr

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μοιράσου το άρθρο!