Αθλητικά

05/03/2023 - 19:46

Ρόδος - Αιολικός 2-1

Σε ένα σχετικό ωραίο παιχνίδι η Ρόδος επικράτησε 2-1 του Αιολικού και ξανά μπαίνει και αυτή στο κόλπο για την πρώτη θέση. θυμίζουμε αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου γύρου στη Μυτιλήνη. Πλέον Μύκονος, Αιολικός και Ρόδος βρίσκονται παρέα στην κορυφή.

Την επόμενη εβδομάδα ο Πανιώνιος που βρίσκεται μία ανάσα και από τις τρείς ομάδες υποδέχεται τη Ρόδο στη Νέα Σμύρνη. Σήμερα ο Πανιώνιος πέρασε με 2-0 από τη Γαστούνη.

Στον αγώνα της Ρόδου που άρχισε με 10 λεπτά καθυστέρηση Ρόδος και Αιολικός τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου στα Τέμπη Ιορδάνη Αδαμάκη αφήνοντας λουλούδια σε σημείο του γηπέδου που υπήρχε η φανέλα του από τη περσινή σεζόν ως παίκτης των ελαφιών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τον Αιολικό στο 4′ να απειλεί με τον Ντινιωτάκη να βρίσκεται απέναντι από το Μανουσάκη αλλά να μην πλασάρει.

Στο 30′ η Ρόδος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τσούτση ύστερα από όμορφη σέντρα του Δούμτση.

 

Στο 35′ ο Αιολικός απάντησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 41′ ο ίδιος παίκτης εκτέλεση πάλι κόρνερ και ο Αννιτσάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 56′ η Ρόδος έκανε το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα όταν ο Σουλάϊ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ο ρυθμός έπεσε κάτι που ήταν υπέρ της Ρόδου που πήρε μία σημαντική νίκη. Στο 86′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τη Ρόδο ο Νικολόπουλος.

 

πηγη: 

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!