Αθλητικά

24/07/2015 - 08:08

Σαμπντόρια - Καλλονή 3-0

Η

Καλλονή ηττήθηκε από την Σαμπντόρια με 3-0 στο Στάδιο Λα Πινέτα του Πινζολο της βόρειας Ιταλίας όπου η ιταλική ομάδα πραγματοποιεί αυτή την περίοδο την προετοιμασία της. Μάλιστα το σημερινό φιλικό ήταν το τελευταίο της Σαμπντόρια πριν την αναμέτρηση με την Βοιβοντίνα σε λίγες ημέρες για τα προκριματικά του Europa League.



Οι ποδοσφαιριστές μας αν και έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία σε σημεία του παιχνιδιού, πιέζοντας ψηλά και διεκδικώντας την κατοχή στην αντίπαλη άμυνα δεν τα κατάφεραν κόντρα στους «Μπλουτσερκιάτι» που ήταν σαφώς πιο έτοιμοι αγωνιστικά.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Χογκ (68΄ Δαύκος), Αντέτζο (78΄ Ούκα), Αναστασιάδης (60΄ Βαλιός), Κρολ (87΄ Ουνγιαλίδης), Τσαμπούρης (83΄ Ξύδας), Κειτά (69΄ Τζελίδης), Καλτσάς, Γιουκαρής, Κλαντρούμπσκι (78΄ Γιώργου), Μανούσος (73΄ Γεωργίου), Μάρκοβιτς (82΄ Μπουρούς)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Sampdoria (4-3-3): Viviano, Cassani, Silvestre, Zukanovic, Regini, Soriano, Fernando, Barreto (Palombo 83), Eder, Muriel (Bonazzoli 75), Krsticic (Wszolek 66)

Ροή των γκολ

24΄ 1-0 (από κόρνερ) - Μuriel

39΄ 2-0 (με πέναλτι) - Eder

64΄ 3-0 (από κόρνερ) - Eder

Σημαντικές ευκαιρίες για την ομάδα μας

52΄ Σουτ του Κρολ απόκρουση με υπερένταση του Βιβιάνο στην επαναφορά ο Κλαντρούμπσκι σε πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.  

55΄ Μετά από κόρνερ ο Μάρκοβιτς έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως είδε την μπάλα να φεύγει άουτ.

Δηλώσεις Θαλή Θεοδωρίδη

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. H ομάδα μας παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι αρχίζουν να αφομοιώνουν τον τρόπο που θέλουμε να επιτιθόμαστε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να αμυνόμαστε. Το φιλικό με την Σαμπντόρια, μία ομάδα με ποιότητα και με καλύτερη ετοιμότητα από εμάς, αφού σε λίγες ημέρες παίζει προκριματικά για το Europa League, μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε τις αδυναμίες μας, τις οποίες πρέπει μέσα από συστηματική δουλειά και υπομονή να βελτιώσουμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις το DNA μιας ομάδας δίνοντας μια διαφορετική φιλοσοφία αλλά εμείς θα επιμείνουμε να δουλεύουμε με στόχο την εφαρμογή του παιχνιδιού κατοχής και κυκλοφορίας και πιεστικής άμυνας στο αντίπαλο μισό.  Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια διάθεση από τους ποδοσφαιριστές, ώστε στο επόμενο φιλικό παιχνίδι να παρουσιάσουμε περισσότερες αρετές και λιγότερες αδυναμίες».

Μοιράσου το άρθρο!