Αθλητικά

17/09/2010 - 11:24

«Σας θέλουμε κοντά μας»

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε προχθές βράδυ στην προκυμαία της Μυτιλήνης, παρουσία περισσότερων των 100 φιλάθλων, παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και παλαιμάχων της ομάδας, παρουσιάστηκε ο «Αιολικός του σήμερα, ο Αιολικός του αύριο», όπως τον χαρακτήρισε ο πρόεδρός του, Γιάννης Φλωρίδης.

Οι ισχυρός άνδρας του ιστορικού συλλόγου έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός πως οι «κυανόλευκοι» αποτελούνται ως επί το πλείστον από ντόπιους ποδοσφαιριστές, ενώ έκανε έκκληση στον κόσμο να συμπαρασταθεί στο πλευρό του Αιολικού. «Σας θέλουμε κοντά μας» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, με αποδέκτες τον κόσμο, αλλά και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακόμη, ο Γιάννης Φλωρίδης ανακοίνωσε τη δημιουργία γηπέδου (5Χ5 και 8Χ8), όπου θα στεγαστούν οι ακαδημίες του συλλόγου στα Τσαμάκια (σε χώρο δίπλα από το beach volley της πλαζ που παραχωρείται από το δήμο Μυτιλήνης), ενώ γνωστοποίησε και το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο θα έχει ως εξής: Αντιπρόεδρος: Αλέξης Βαμβακάς, γενικός γραμματέας: Νίκος Μανάβης, ταμίας: Ηλίας Μαλαματίνας, μέλη: Σταύρος Γρυπιώτης, Νίκος Μηλιορέλλης, Χρήστος Λάγος (και υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου). Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το ότι για μία ακόμη χρονιά χορηγοί του Αιολικού θα είναι η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, αλλά και η Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου.

Μ. ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ - Β. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!