Αθλητικά

27/02/2016 - 18:05

Σήμερα ήταν Καλλονή αλλά... είναι πια αργά! (βίντεο)

Η

Καλλονή παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησε 2-1 του Πλατανιά, ωστόσο έχει χάσει από... νωρίς το τρένο της σωτηρίας. Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλος τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Ανγκούλο. 

 
 
Εάν η Καλλονή έπαιζε από την αρχή του πρωταθλήματος με αυτό τον τρόπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχε πολλές περισσότερες πιθανότητες να σώσει την κατηγορία ή τουλάχιστον θα το πάλευε πιο πολύ. Η ομάδα της Μυτιλήνης, επικράτησε 2-1 του Πλατανιά με γκολ των Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλου, ενώ για τους Κρητικούς μείωσε ο Ανγκούλο, ωστόσο αυτή η νίκη δεν σημαίνει σχεδόν τίποτα, αφού είναι απίθανο να παραμείνει στην Super League. 
 
 
Το ματς 
 
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Καλλονή και τον Πλατανιά, οι περισσότεροι περίμεναν ένα βαρετό και συνάμα κακό ματς. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όμως, και δη της Καλλονής έβαλαν σκοπό να διαψεύσουν όσους είχαν αυτό στο μυαλό τους, προσφέροντας στο κοινό ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της Super League. 
 
Η Καλλονή έχοντας διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων τους, κτύπησε με κάθετες μπαλιές το κεντρικό δίδυμο που δεν ήταν καθόλου σταθερό και είχε αργές αντιδράσεις και κάπως έτσι άνοιξε το σκορ στο 20’. Ο Φαβάλι έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μάρκοβιτς, ο οποίος με υπέροχο τσίμπημα με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό μετά, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ και στο 30’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν αλλά ο Ράμος, όντας ολομόναχος μέσα στην περιοχή, δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι. 
 
Ένα καλό σουτ του Μάρκοβιτς από πλάγια θέση έδιωξε με τις γροθιές ο Σωτηρίου, ενώ το βολέ του Ανγκούλο από μακριά πέρασε λίγο άουτ και το φάουλ του Μιλούνοβιτς κόντραρε στο τοίχος, περνώντας ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δαύκου. Λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο, ο Σωτηρίου είπε και πάλι «όχι» στον Μάρκοβιτς και την πολύ επικίνδυνη σέντρα-σουτ που επιχείρησε, η οποία είχε τροχιά προς τα δίχτυα. 
 
Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς μπήκε με σαφή σκοπό να πιέσει αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Η Καλλονή το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έκανε το 2-0 με ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 56’. Ο Ελλακόπουλος, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα, η Καλλονή λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα αλλά ο Φαβάλι δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 
 
Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πάντως στο 71’ ξανά στο ματς, όταν ο Τσουράκης έκανε ωραία σέντρα και ο Ανγκούλο με κεφαλιά σκόραρε, μειώνοντας σε 2-1. Παρά το γκολ που πέτυχε ο Πλατανιάς, η άμυνά του δεν έλεγε να συμμορφωθεί και έδινε για… πλάκα φάσεις στους επιθετικούς της Καλλονής. Ωστόσο, ο Μάρκοβιτς στο 72’ και το 74’ δεν κατάφερε, την πρώτη φορά να νικήσει τον Σωτηρίου και την δεύτερη να σημαδεύει άουτ! 
 
Το τελευταίο τέταρτο δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο από πλευράς ευκαιριών. Είχε, όμως, μπόλικα νεύρα καθώς οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Δαύκου στον Ντίνα, κάτι που φαίνεται πως δεν υπήρχε. Λόγω των έντονων παραπόνων, από τον πάγκο του Πλατανιά αποβλήθηκαν τόσο ο Γιώργος Παράσχος, όσο και ο επικεφαλής του τεχνικού τιμ. 
 
Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (53' Ελλακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88' Γιορέντε), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (77' Νομπρέγα). 
 
Στον πάγκο: Μάλλης, Ξυδάς, Χατζηδημητρίου, Κάρλσον. 
 
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75' Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (25’ Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος (39’ Τσουράκης), Ανγκούλο. 

Δείτε  τις φάσεις και τo γκολ του αγώνα

sport-fm.gr / novasports.gr

 

\

Μοιράσου το άρθρο!