Αθλητικά

08/04/2012 - 18:20

Σούπερ Αιολικός - Νίκη εκτός έδρας με 3-1 !!!

yle="text-align:justify;">Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Αιολικός επί του Εθνικού μέσα στο Γήπεδο του Ελληνικού με σκορ 1-3, καλύπτοντας εν μέρει την εντός έδρας γκέλα της περασμένης εβδομάδας με την Τριγλία Ραφήνας και διατηρώντας τις ελπίδες του για τον τίτλο και την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης έπιασε καταπλητκική απόδοση, ήταν ψυχωμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δημιούργησε ξανά σωρεία ευκαιριών και έφτασε στη μεγάλη νίκη χάρη στα γκολ της... nouvelle vague, με τον Μιχαλάκη να δίνει προβάδισμα στο 32ο λεπτό (0-1), τον Κάρδαρη να δίνει ξανά την πρωτοπορία στο σκορ στο 51' (1-2) και τον Καδή να ολοκληρώνει το θρίαμβο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (1-3).
Ο Εθνικός βέβαια, φρόντισε να... κοψοχωλιάσει τους Μυτιληνιούς, αφού στη μοναδική του ευκαιρία στο Α' Ημίχρονο (37') ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 χάρη στο γκολ του Σκαφτούρου, προκαλώντας σκεπτικισμό στον προπονητή Δημήτρη Σπανό που είδε ξανά την ομάδα του να πληρώνει τη μία και μοναδική ολιγωρία της αμυντικής της γραμμής.
Στην επανάληψη όμως, ο Αιολικός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του, έπαιξε παθιασμένα από την αρχή και φρόντισε να μπει νωρίς ξανά σε θέση οδηγού, ενώ θα μπορούσε να έχει "κλειδώσει" τη νίκη πολύ πριν τις καθυστερήσεις, αν οι παίκτες ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια. Ο Τσουλάκος είχε δοκάρι στο 73ο λεπτό, ενώ την ίδια τύχη είχε και το απ' ευθείας κόρνερ του Διονυσάτου στο πρώτο 45λεπτο (11').
Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα της Μυτιλήνης πλησίασε ξανά την πρώτη θέση και περιμένει έτσι τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων, για να σκαρφαλώσει ψηλότερα στη βαθμολογία.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Αιολικού χειροκροτήθηκαν από τους 20 περίπου φίλους τους που βρέθηκαν και στο Ελληνικό, ενώ την αναγνώριση της ανωτερότητας των Μυτιληνιών φανέρωσαν τα σχόλια των φίλων του Εθνικού στη λήξη του αγώνα, που τόνιζαν ότι ο Αιολικός ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τη συγκεκριμένη έδρα και θα μπορούσε να έχει διασύρει την ομάδα του Πειραιά...
 

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Μακρόπουλος, Γαλάνης (66' Σαμλίδης), Τσιούμας (69' Κυριακάκης), Ιατρού (66' Σεμερτζίδης), Κρητικός, Μιχελής, Παντελής, Σκαφτούρος, Κοσμάς, Αλ. Ρούσσος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καπταγιάννης, Καδής, Διονυσάτος, Μιχαλάκης (87' Μουστόγιαννης), Τσουλάκος, Κάρδαρης (80' Ντζιμάνης), Μουρατίδης (71' Χατζηκυριάκος)

Πηγή: Sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!