Αθλητικά

13/03/2017 - 06:07

Σούπερ Αιολικός στη Θήβα (βίντεο)

Ε

ξαιρετική εμφάνιση του Αιολικού και ήττα σοκ για την Θήβα μέσα στο γήπεδο της με 0-3 σε ένα αγώνα όπου η Θήβα έχασε πέναλτι στο ξεκίνημα, είχε την αριθμητική περοχή απέναντι στον Αιολικό που έπαιζε από το 9′ με 10 παίκτες και με ξαφνικές αντεπιθέσεις κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ και να φύγει με την νίκη από το Δημ. γήπεδο Θήβας.

 

Δυνατά μπήκε η Θήβα στον αγώνα και στο 9′ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι (σε ανατροπή του Χατζηλάμπρου από τον γκολκίπερ του Αιολικού ο οποίος αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες) το οποίο εκτέλεσε ο Σπανός αλλά ο Γιώτας απέκρουσε σώζοντας την εστία του. Για την συνέχεια η Θήβα είχε τον έλεγχο αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Αιολικού δεν επέτρεψε κινδύνους για την εστία του. Στο 41′ σε μια ξαφνική αντεπίθεση του Αιολικού η μπάλα έφθασε στον Κεσίδη που πλάσαρε τον Μόνο ανοίγοντας το σκορ 0-1 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γ. Λάμπρου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έκλεισαν τον Αιολικό στα καρέ του και στο 51′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν πλασέ από κοντά του Τσομπάνη έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 64′ στην πρώτη επίθεση του Αιολικού ο Μόνος με εξαιρετική επέμβαση έσωσε την εστία του, αλλά στο 74′ δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ όταν ο Μουδούρογλου μπήκε στην περιοχή απέφυγε τους αμυντικούς πλάσαρε τον Μόνο γράφοντας το 0-2 για τον Αιολικό. Παρά την πίεση της η Θήβα δεν κατάφερε να κάνει κάτι, αντίθετα ο Αιολικός τριπλασίασε τα τέρματα του με δυνατό σουτ του Μουδούρογλου γράφοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με την Θήβα να έχει την υπεροχή αλλά τον Αιολικό να παίρνει την νίκη μέσα στην Θήβα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπλούνας, Καραγιάννης, Καλύβας (Φθιώτιδας), άριστοι.

ΑΟ ΘΗΒΑ (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Αργυρίου, Τσατσαρώνης (48′ Τόσκας), Ευθυμίου (44′ λ.τ Αντωνίου), Ευσταθίου, Σ. Χατζηλάμπρος, Μαλισσόβας, Π. Γεωργίου, Σπάνος, Τσομπάνης (81′ Γιαλός), Κατσογιάννης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζάχαρης, Κρητικός, Τόλιας, Ταχιάς, Παληγεώργος, Κριπιντήρης, Ευσταθίου, Κεσίδης, Ντάμπος (83′ Καπταγιάννης, Μανουσάκης (60′ Μουδούρογλου, Μπουρούς (12′ Γιώτας).

 

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

 

Μοιράσου το άρθρο!