Αθλητικά

31/03/2013 - 19:26

Σούπερ Καλλονή - Σούπερ 5αρα ανόδου κόντρα στον Πιερικό

Σούπερ Καλλονή - Σούπερ 5αρα ανόδου κόντρα στον Πιερικό

&n

bsp;

 
Γκολ και θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς της Καλλονής με τον Πιερικό στη Μυτιλήνη, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 5-2, ενώ είχαν και δυο δοκάρια!
 
Από νωρίς άρχισε η καταιγισμός των ευκαιριών και των γκολ στο γήπεδο της Λέσβου, καθώς μόλις στο 11’ ο Λαμπρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ με πλασέ από ευνοϊκή θέση. Επίσης, δυο λεπτά αργότερα ο Μανούσος έκανε το σουτ αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Τελικά ο Βλαστέλλης στο 14’ ήταν πιο αποτελεσματικός καθώς ύστερα από μπαλιά του Μανουσάκη έκανε την κεφαλιά και νικώντας τον Παπατολίκα έγραψε το 1-0.
 
Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί καθώς έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα πίεζαν και για δεύτερο γκολ. Έτσι, στο 24’ ο Μανουσάκης βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον πορτιέρο του Πιερικού. Ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα είναι πως στο 29’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από τα 3-0 όταν ο Βλαστέλλης επιχείρησε το σουτ αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.
 
Ωστόσο, το τρίτο γκολ για την ομάδα της Λέβσου δεν άργησε καθώς στο 34’ κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μανούσος που νίκησε τον Παπατολίκα διαμορφώνοντας το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν όμως την ευκαιρία να μειώσουν στο 37’ όταν ο Σιδεράκης θέλησε να τριπλάρει τον Παπατόλιο, όμως έχασε τη μπάλα η οποία κατέληξε στον Καθάριο που την έστειλε ανενόχλητος στο βάθος της κενής εστίας.
 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο του αγώνα και ανεβάζοντας ταχύτητα πίεζαν για τέταρτο γκολ. Όμως αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού όταν στο 63’ ο Παπατόλιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιορδανίδης με κεφαλιά έκανε το 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.
 
Ωστόσο παρά το γκολ των φιλοξενουμένων η Καλονή δεν έδειχνε επηρεασμένη και ενέτεινε την πίεσή της που απέφερε τελικά καρπούς στο 78’ όταν ύστερα από κόρνερ του Γκόβα ο Μανουσάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 4-2. Έτσι, το όποιο άγχος απέκτησαν οι γηπεδούχοι ύστερα από το 3-2, πλέον ήταν παρελθόν ενώ κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ όταν στο 83’ ο Μάρα εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Παπατόλιου και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 5-2. Με αυτό το τρίποντο η Καλλονή έφτασε τους 47 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της Κατερίνης έμεινε στους 30.
 
ΚΑΛΛΟΝΗ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος (51' Βαλλιός), Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Γκόβας, Μανουσάκης, Βλαστέλλης (70' Γκονζάλες, 80' λ.τ Μάρα), Μανούσος.
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Παπατόλικας, Νίκου (63' Ίτσιος), Ιορδανίδης, Λαζαρίδης (80' Καραγκούνης), Πολίτης, Αποστολίδης, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Μανίκας (74' Ανδριόπουλος), Καθάριος, Παπατόλιος.
 

(φώτο: Ο Τζίμης Βλαστέλλης πανηγυρίζει το γκολ με το οποίο ο ίδιος άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας στο 15ο λεπτό. Μερικά λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά το σουτ που εξαπέλυσε βρήκε το δοκάρι...)

 

 

Μοιράσου το άρθρο!