Αθλητικά

22/10/2018 - 07:02

Στην κορυφή ο Αιολικός ! Αιολικός - Άγιος Ιερόθεος 1-0

yle="text-align: justify;">Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αιολικό που επικράτησε 1-0 του Άγιου Ιερόθεου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.


Η ομάδα του Απόστολου Στύλου μπήκε πολύ ορεξάτη στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 5΄ ο Λαμπράκης εκτέλεσε φάουλ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ζωντός, στο 11ο λεπτό ήταν η σειρά του Βουτσιώτη να απειλήσει με το δικό του σουτ να περνάει πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 15΄ οι Μυτιληνιοί δημιούργησαν ακόμη μία φάση με τη κεφαλιά του Ποτουρίδη μετά από μπαλιά του Τιάγκο να φεύγει άουτ. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στην αναμέτρηση ο Βραζιλιάνος αυτή τη φορά ήταν ο εκτελεστής αλλά ο Ζωντός ήταν στη θέση του και απόκρουσε τη μπάλα. Στο 24ο λεπτό ο Αιολικός απείλησε για ακόμη μία φορά έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Τιάγκο να εκτελεί φάουλ με πάσα για τον Βουτσιώτη που γύρισε τη μπάλα, ο Βαλιός έκανε σουτ το οποίο έφυγε έξω. Στο 33΄ καταγράφηκε η πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς για τον Άγιο Ιερόθεο χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους με το γυριστό σουτ από τον Κράσι να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Η εδαφική υπεροχή των Μυτιληνιών καρποφόρησε στο 44΄ όταν έγινε το 1-0 από τον Άρη Λαμπράκη που με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζωντό, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες καθώς ο Αιολικός κατάφερε να βάλει γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενος.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός οπισθοχώρησε με τον Στύλο να το διαλέγει αυτό από επιλογή του και θα λέγαμε πως το πέτυχε αφού ο Άγιος Ιερόθεος δεν μπορούσε καν να απειλήσει πέρα από τη φάση του 72΄ όπου το φάουλ του Θανόπουλου πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Από αυτό το διάστημα και μετά ο Αιολικός βγήκε μπροστά και είχε καλή στιγμή με τον Διαμαντίδη στο 74΄ το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Ζωντός, στο 84΄ μετά από φάουλ του Βαλιού ο Κατσίκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 86ο λεπτό το σουτ του σκόρερ Λαμπράκη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Πάντως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άγιος Ιερόθεος έφτασε μία ανάσα από το να ισοφαρίσει με τη κεφαλιά του Πολίτη μετά το κόρνερ του Νικολέτου να φεύγει πάνω από τα δοκάρια ανακουφίζοντας έτσι τους φίλους του Αιολικού που κατάφερε να πάρει ακόμη μία νίκη κρατώντας τον πρώτο και πάει στη διακοπή με το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις

Αιολικός (Στύλος) Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης (65΄ Τσομπανέλλης), Διαμαντίδης (90+5 Καπταγιάννης), Ποτουρίδης (82΄ Βεζιρτζόγλου), Τιάγκο (90΄ Σεφουλάι), Λαμπράκης

Άγιος Ιερόθεος (Αρχοντάκης) Ζωντός, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (31΄ Χαραλάμπους), Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Λέσι (65΄ Μπαλατσούρας), Γκουτσούλας (77΄ Νικολέτος), Κράσι (46΄ Αποστολόπουλος), Θανόπουλος, Σουλελές

 

πηγη: scorelesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!