Αθλητικά

11/12/2022 - 19:22

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Αιολικός! - Με νίκη πέρασε και από την Επίδαυρο

Ο συνδυασμός της αναβολής λόγω καιρού στο ΡΟΔΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η νίκη του Αιολικού στην Επίδαυρο έφερε την ομάδα της Μυτιλήνης στην 1η θέση του 4ου ομίλου. Η Μύκονος πέρασε από το Διαβολίτσι και ανέβηκε στη 4η θέση ενώ ο επόμενος αντίπαλος του Αιολικού ο Πανηλειακός ηττήθηκε 3-0 στην Κω.

 

σ

Με δεύτερη συνεχή φοβερή εμφάνιση του Μάριου Μουζάκη ο Αιολικός επικράτησε 0-1 του Φοίνικα στην Επίδαυρο.

Σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι ο Αιολικός εκμεταλεύτηκε μία γρήγορη εκτέλεση πλαγίου και ο Μακρής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 43′.

 

Νωρίτερα στο 31′ ο Φοίνικας κόντρα στη ροή του αγώνα κέρδισε πέναλτι. Ο Μουζάκης όμως έπεσε στην αριστερή του γωνία και μάζεψε τη μπάλα στην εκτελεσή του Μπιτζή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας πήρε μέτρα όμως η άμυνα και ο Μουζάκης ήταν εκεί και ο Αιολικός πήρε μία τεράστια νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια το ματς της Ρόδου με τον Πανιώνιο δεν έγινε λόγω καιρού ενώ ο ΑΟ Πυλίου επικράτησε στην Κω 3-0 του Πανηλειακού. Σε συνδυασμό αυτών των αποτελεσμάτων ο Αιολικός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Αζίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για το Φοίνικα καθώς μετρούσε έως τώρα μόνο ισοπαλίες και μία νίκη (με την Κω) ενώ έχει πάρει ισοπαλία και με τη Μύκονο.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Παπασπύρου): Μουζάκης, Αννιτσάκης, Κανελόπουλος, Νάστος, Σουβατζόγλου, Μωραΐτης, Μουκίδης, Στεφανοβιτς, Αποστολόπουλος, Μπιελομπρκ, Μακρής.

 

https://athlitikometopo.gr/

 

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ