Αθλητικά

01/06/2020 - 12:30

Στοίχημα: Ποντάρισμα στα γκολ σε Γερμανία και Δανία!

Μετά από ένα γεμάτο και πετυχημένο Σαββατοκύριακο, η δράση της Δευτέρας (01/06) είναι περιορισμένη, αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατά προγνωστικά για εσάς. Στη Γερμανία ολοκληρώνεται η 29η αγωνιστική στην Κολωνία, ενώ υπάρχει δράση και σε Δανία, Λευκορωσία και Τσεχία. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Πάμε τώρα στις επιλογές μας.

 

Ανοίγει το ματς στην Κολωνία!

Στις 21:30, στο RheinEnergieStadion, η Κολωνία φιλοξενεί τη Λειψία, στην αναμέτρηση που κλείνει την 29η αγωνιστική στην Bundesliga.

Η Κολωνία σε τρία παιχνίδια μετά τη διακοπή αγνοεί τη νίκη. Ήρθε ισόπαλη 2-2 με τις Μάιντς και Φορτούνα εντός έδρας, ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε στο Χόφενχαϊμ με 3-1. Βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το 11ο λεπτό, έμεινε με 10 παίκτες στο 26ο και κάπου εκεί τέλειωσαν οι ελπίδες της για βαθμολογική συγκομιδή. Με το ξεκίνημα της επανάληψης δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα. Η αποβολή των γηπεδούχων αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία, ο Κάιντς μείωσε στο 60’, αλλά ο Ουτ απέτυχε από τη βούλα του πέναλτι για να δώσει ενδιαφέρον στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Ουσιαστικά αδιάφοροι βαθμολογικά οι “τράγοι”, με 34 βαθμους ούτε κινδυνεύουν (+7 από τα playout), ούτε προλαβαίνουν την Ευρώπη (-8 από την 6η θέση).

Η Λειψία είναι μία κρύο και μία ζέστη στην επιστροφή της από τη διακοπή. Γκέλαρε εντός έδρας με Φράιμπουργκ και Χέρτα, ενώ ενδιάμεσα διέλυσε τη Μάιντς με 0-5. Την περασμένη Τετάρτη είδε τους Βερολινέζους να προηγούνται στο 9ο λεπτό, αλλά Κλόστερμαν ισοφάρισε 15 λεπτά αργότερα. Στο 63’ ο Χάλστενμπεργκ αποβλήθηκε, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Σικ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νάγκελσμαν. Το αριθμητικό μειονέκτημα έπαιξε το ρόλο του στο φινάλε, με τη Χέρτα να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι του Πιόντεκ στο 82’. Οι “κόκκινοι ταύροι” είδαν τις Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ να επικρατούν και να την προσπερνούν στη βαθμολογία. Με 55 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση και στο -1 από τις δύο ανταγωνίστριές τους για ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League.

Από 5/6 εντός έδρας Over 3.5 προέρχεται η Κολωνία, από 2/3 εκτός έδρας νίκες με σκορ 0-5 προέρχεται η Λειψία. Η Κολωνία, όντας άνετη βαθμολογικά θα συμβάλλει σε ένα παιχνίδι με ανοιχτό ρυθμό και το Over 3.5 είναι η επιλογή μας από τον αγώνα, σε απόδοση 2.10.

 

Δίχως σκοπιμότητες

Στις 19:00, η Λίνγκμπι υποδέχεται την Κοπεγχάγη για την 25η αγωνιστική στη Δανία και προτελευταία της κανονικής σεζόν.

Από 3/4 ήττες προέρχεται (πριν τη διακοπή) η γηπεδούχος, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση με 31 πόντους. Αδιάφορη ουσιαστικά αφού δεν προλαβαίνει τα playoffs και στα playout δεν θα κινδυνέψει όντας στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κοπεγχάγη διένυσε μία πολύ κακή σεζόν πριν τη διακοπή με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -12 από την κορυφή. Έχει χάσει το… τρένο του πρωταθλήματος και δεν πρόκειται να κινδυνέψει από την 3η Νόρντζελαντ (+9).

Αναμένουμε έναν ανοιχτό αγώνα δίχως ιδιαίτερες σκοπιμότητες και το Over 2.5 σε απόδοση 1.90 είναι επιλογή με αξία.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Μοιράσου το άρθρο!